Consto bygger Nordhordland Helsehus

 
Consto bygger Nordhordland Helsehuslik blir Nordhordland Helsehus i Knarvik. (Ill: LINK arkitektur AS / MIR.).
Consto starter byggingen av Nordhordland Helsehus i Knarvik, Lindås kommune i Hordaland i august, med ferdigstillelse november 2020. Totalentreprisekontrakten er på ca. 300 mill. kr.
Helsehuset har et bruttoareal på 16 824 m2, hvorav 3 594m2 parkering. 
Arkitekt er Link arkitektur AS.
 
Mange funksjoner
- Som det fremgår av navnet blir dette et helsebygg med mange funksjoner som legevakt, ambulanse, fysioterapi, ergoterapi, dialyse, hudspesialist, BUP,  barnevern, opplyser daglig leder i Consto Bergen, Arve Sande, i en pressemelding.
Leietakere er Helse Bergen, Fylkestannlegen i Hordaland, Kommunene i Nordhordland og Alver Kommune. Før de bygningsmessige arbeider igangsettes, skal eksisterende bebyggelse saneres, og det skal gjennomføres et omfattende grunnarbeid.  
 
Satser på offentlige prosjekter
Consto Bergen har de siste årene hatt stor suksess med flere offentlige byggeprosjekter. I 2017 ble Luranetunet omsorgssenter overlevert. Nå er selskapet i gang med Familiens Hus, et helsehus på Osterøy, Os idrettshall og Dale barne- og ungdomsskule. 
- Det er et interessant perspektiv at prosjekter som helsehuset i Knarvik,  har stor samfunnsnytte, ikke uvesentlig for oss i byggenæringen det heller, sier Constos Arve Sande.
 
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår