Consto AB med to nye oppdrag

 
Consto AB med to nye oppdragBildet: I tettstedet Åkersberga i Österåker kommune 35 kilometer nordøst for Stockholm sentrum skal Consto AB bygge 60 omsorgsboliger samt en barnehage med fem avdelinger.
Constos datterselskap i Sverige, Consto AB, har nylig signert to nye oppdrag. Det ene i Österåker kommune norøst for Stockholm, og det andre er i Uppsala kommune.

Samlet kontraktssum er på nær 200 millioner svenske kroner, skriver Consto i en pressemelding.

I tettstedet Åkersberga i Österåker kommune 35 kilometer nordøst for Stockholm sentrum skal Consto AB bygge 60 omsorgsboliger samt en barnehage med fem avdelinger. Byggherre er Näs Vårdboende AB, og kontraktsbeløpet er på 114 millioner svenske kroner. Byggestart er sepember 2019, ferdigstillelse er satt til mars 2021.

Det andre prosjektet er i Uppsala kommune og har navnet Torghusen. Det består av fem boligenheter med totalt 48 leiligheter og tre næringslokaler. Prosjektet er en del av et større utbyggingsprosjekt. Området ligger i Rosendal, et nytt nabolag i utkanten av Uppsala.
Byggherre er Slättö, og totalentreprisen er på 78 millioner svenske kroner. Byggestart var i mai i år, og ferdigstillelse er september 2020.

Bildet: Torghusen-prosjektet i Uppsala består av fem boligenheter med totalt 48 leiligheter og tre næringslokaler. 

Consto AB er et datterselskap av det norske entreprenørkonsernet Consto. Constos datterselskaper i Norge driver sine virksomheter på Svalbard, i Nord-Norge, Midt-Norge, Vestlandet, Sørlandet og Østlandet. Consto har i overkant av 900 ansatte i Norge og Sverige. Hovedkontor til Consto AB er i Karlstad. Hovedkontor for konsernet er i Tromsø.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår