Conceptor Bolig styrker ledelsen

 
Conceptor Bolig styrker ledelsenFoto: Jon Petter Reinertsen
Stig Ø. Kvarsnes (46) blir prosjektleder/akkvisisjon i Conceptor Bolig og styrker selskapets ledergruppe med fokus på å fremskaffe og lede nye prosjekter.

Stig Ø. Kvarsnes kommer fra stillingen som daglig leder i REMA Etablering Midtre Østland AS. Kvarsnes har en solid erfaring fra eiendomsutvikling og prosjektledelse og har blant annet vært direktør for REMA Etablering Norge AS, eiendomsdirektør i REMA Eiendom Øst AS og eiendomsdirektør i LIDL. Conceptor Bolig AS er i sterk vekst og har tomter og rettigheter til å oppføre ca. 2.100 enheter alene eller i samarbeid i det indre InterCity området. Selskapet har en verdijustert egenkapital på 225 millioner kroner.

- Vi gleder oss over å ha fått Stig Ø. Kvarsnes med på laget. Han har en solid erfaring fra eiendomsutvikling og et bredt nettverk i hele vårt fokusområde som er det indre InterCity området. Vi er aktiv i markedet i hele vårt satsingsområde og møter for tiden en rekke eiendomsbesittere som ønsker å samarbeid om å utvikle sine eiendommer, sier Lasse Skjelbred som er adm. direktør for Conceptor Bolig AS.

- Conceptor Bolig er fokusert på en region og et område jeg kjenner svært godt. Jeg gleder meg og ser frem til å bli en del av ledelsen med fokus på å fremskaffe nye beliggenheter og lede utviklingen av nye prosjekter i årene fremover, sier Stig Ø. Kvarsnes.

Stig Ø. Kvarsnes er utdannet ved Norges Handelshøyskole i Bergen og St. Gallen i Sveits. Videre har han psykologi grunnfag fra Universitetet i Bergen. Etter befalsutdanningen i Hæren tjenestegjorde Kvarsnes fire år i forsvaret. Kvarsnes jobbet deretter i 4 år i Accenture som konsulent, analytiker og prosjektleder. Etter årene i Accenture jobbet Kvarsnes i sin egen virksomhet i årene 2005 til 2008 med fokus på eiendomsutvikling. Fra 2008 til frem til i dag har Kvarsnes innehatt en rekke lederstillinger innen eiendom og etablering i REMA og Reitangruppen. Kvarsnes er gift og har to barn.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle