Conceptor Bolig har ca. 2500 leiligheter under utvikling

 
Conceptor Bolig har ca. 2500 leiligheter under utviklingHenryk Hüls (t.v.)og Lasse Skjelbred i Conceptor Bolig. (Foto: John Petter Reinertsen).
Conceptor Bolig bygger leiligheter og boliger i det indre InterCity-området og har ca. 2500 leiligheter under utvikling. Dette er prosjekter i Hamar, Ullensaker, Asker, Sætre, Horten, Nesodden, Røyken, Sandefjord og i Skien.

Skal bygge 800 leiligheter

I Akershus og Hedmark har selskapet bolig- og utviklingsprosjekter på Jessheim Sør, der de over de neste årene skal bygge opp mot 800 leiligheter. De første 39 leilighetene i Jessheim Sør-prosjektet ble lagt ut i sommer og solgt på rekordtid, forteller de i en pressemelding.

Ansatt som prosjektleder

Henryk Hüls er nylig ansatt som prosjektleder styrker Conceptor Bolig. Han kommer fra Rema Franchise Norge, og skal nå ha fokus på boligprosjekter i Akershus, Hedmark, Oppland og Østfold. Hüls er utdannet som sivilingeniør bygg ved høyskolen i Wismar, Tyskland fra 1996-2000. Med solid prosjektlederbakgrunn innen bygg- og eiendomsutvikling fra REMA Franchise Norge AS fra 2014, Rema Eiendom Øst AS fra 2008 og Lidl Norge i årene 2002-2008, har Henryk Hüls solid erfaring å bringe inn i Conceptor Bolig  sine mange prosjekter fremover.

– Vår strategi er å ha svært erfarne prosjektledere på våre bolig- og utviklingsprosjekter. Gjennom ansettelsene av Frank Johannessen som kom fra Jotun-konsernet,som ble kjent i forrige uke, og Henryk Hüls, har Conceptor Bolig AS som vi nå offentliggjør sikret oss et fantastisk team for god prosjektoppfølging, sier Lasse Skjelbred, som er administrerende direktør for Conceptor Bolig AS.

Henryk Hüls blir blant annet prosjektleder for byggeledelsen av Jessheim Sør prosjektet, og kommer til å jobbe nært med prosjektleder Stig Ø. Kvarsnes i Conceptor Bolig, som har ansvaret for utviklingsdelen av prosjektet.

– Nå er jeg på full fart inn i rollen, og gleder meg til å brette opp ermene fremover, sier Henryk Hüls i en pressemelding.

Conceptor Bolig as ble stiftet i juni 2016, og har en verdijustert egenkapital på ca. 500 millioner kroner. Målet er at man så raskt som mulig skal overlevere et betydelig antall ferdigstilte boliger til selskapets kunder av boligkjøpere.

Selskapet har fokus på utvikling av leiligheter og småhus i tett/lav bebyggelse i sine satsingsområder, og målet er å realisere 200 til 500 boliger årlig.

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår