Charisma – døren med 3D-effekt

 
Charisma – døren med 3D-effektBildet: Charisma fra Swedoor
Charisma fra Swedoor er en innerdør med 3D- struktur på overflaten, noe som gir en følelse av dybde og perspektiv. Velg mellom tre forskjellige utførelser.
I interiørverden er etterspørselen etter mønster, farge og spennende strukturer stor. Døren er ikke lenger noe som bare separerer to rom. En sliten og kjedelig dør drar inntrykket ned, akkurat slik som en spennende og annerledes dør løfter interiøret.
 
Charisma tilbys i tre ulike utførelser: en med stram geografisk overflate, en med organisk og mer bølgete struktur og en dør fylt med romber. Døren kan også fås med glass, enten på øvre halvdel eller på hele døren.
 
Når det kommer til farger er mulighetene nærmest ubegrenset – døren tilbys i nesten alle farger. Charisma finnes i ulike størrelser og med et bredt utvalg av tilbehør, blant annet skjulte hengsler og SmartClose. Med dette tilbehøret lukker døren seg mykt og smidig.
 
Takket være den harde overflaten er mønsteret i døren lett å holde rent. Det eneste du behøver er en tør eller fuktig klut å tørke av med. Charisma er et miljøvennlig alternativt som er godkjent for bruk i prosjekter som er Svanemerket.
 
Nyheten Charisma fra Swedoor er en spennende dør, som både ser annerledes ut og føles mer levende enn andre dører.
comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle