CCL leverer permanente lineforankeringer til Fornebuporten

 
CCL leverer permanente lineforankeringer til Fornebuporten
CCL Norway AS har vunnet sin største Geotekniske kontrakt noensinne. Avtale er underskrevet med EntreprenørService AS om å levere permanente lineforankringer til prosjektet Fornebuporten.

Leveransen består av permanente lineforankringer som inneholder 165 stk 5 liners, 530 stk 10 liners og 180 stk 12 liners forankringer, snitt lengde ca. 15m. Forankringene settes for å holde spuntvegger på plass.

Kontrakten omhandler også arbeid som skal utføres av CCL, dette inkluderer setting, injisering og oppspenning av alle lineforankringene.

Permanente lineforankringer har levetid på 100 år, den er krevende å produsere og installere. Bl.a. kreves U4 kurs for å kunne arbeide med denne typen forankringer på lik linje med spennarmering.

- Med kontrakten kan CCL påstå å være hovedleverandør av permanente lineforankringer til det Norske markedet. Det har over lang tid vært jobbet med å velge de beste produktene og leverandørene i Europa. Med denne kontrakten kan det sies at det harde forarbeidet har vært en suksess, heter det i en pressemelding fra selskapet.

CCL Norway er et av Norges ledende firmaer innen spennarmeringsarbeider og en del av CCL gruppen som tilbyr spesialiserte byggeløsninger over hele verden. Ved hjelp av de nyeste utprøvde og godkjente teknologier utfører CCL Norway en lang rekke prosjekter innen etterspent betong. 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår