CBRE styrker laget innen byggteknisk rådgivning

 
CBRE styrker laget innen byggteknisk rådgivningBård Bakkejord
CBRE styrker laget og har ansatt Bård Bakkejord for å bygge opp et byggeteknisk rådgivnings- og prosjektlederteam. Bakkejord har over 30 års erfaring innen prosjektutvikling og prosjektledelse; som rådgivende ingeniør, entreprenør og byggherre.

Han deltok i oppstarten av entreprenørselskapet NCC i Norge og var daglig leder for det tverrfaglige arkitekt- og ingeniørfirmaet PABAS i 9 år. I ettertid har han hatt stillingen som prosjektdirektør i Norges største tekniske entreprenørselskap Caverion. Bakkejord har bred erfaring fra byggherresiden, både som prosjekteier og prosjektleder for større utbygginger.

Bakkejord er utdannet sivilingeniør fra NTNU. Han har videreutdanning med MSc studier ved University of Minnesota og Dr Ing. studier ved NTNU. Bård har vært hovedstyremedlem i RIF – Rådgivende Ingeniørers Forening i fire år, og bekler flere styreverv.

- Etter mange år som rådgivende ingeniør, entreprenør og byggherre blir det nå spennende å bidra til å sette CBRE enda tydeligere på kartet som Norges ledende komplette miljø innenfor eiendomsrådgivning, sier Bård Bakkejord.

- Jeg ser frem til å introdusere eierstyring ovenfor våre kunder. Nytenkning og introduksjon av teknologisk kompetanse setter CBRE i en helt egen stilling i Norge, og energien i organisasjonen er like smittende som den er fremtidsrettet. I første omgang skal vi nå ansette to seniorer i teamet, avslutter Bakkejord.

Leder i CBRE, John Olof Solberg, sier at ansettelsen av Bakkejord er et bidrag til CBREs strategi om å etablere en ny type virksomhet som ikke finnes i bransjen fra før.

- Bakkejord, som er en usedvanlig hyggelig fyr, med tung erfaring og kompetanse innen blant annet prosjektledelse og forretningsutvikling, er en perfekt match med CBRE, våre kunders behov samt våre vekstambisjoner. CBRE kan med ansettelsen av Bakkejord tilby en unik kombinasjon av kommersiell og teknisk forståelse som vil være direkte verdiskapende for våre kunder, avslutter Solberg.

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår