Canes gulvvarmesentral

 
Canes gulvvarmesentralBildet: - Som rørlegger eller entreprenør kan du nyte godt av rask og enkel installasjon, da løsningen kommer ferdig montert, sier teknisk selger Simen Andresen hos Canes
Canes gulvvarmesentral er en kompakt løsning for vannbåren gulvvarme for alle typer boliger samt leilighetsbygg opp til hele 1000 kvm, hvor det ikke er krav om andre typer oppvarming.

- I forskriftene står det at dersom man installerer vannbåren varme, kan man velge bort pipe og ildsted. Du får da dekket inn hele investeringen i oppvarmingsløsningen, sier teknisk selger Simen Andresen hos Canes, i en pressemelding.

Sentralen leveres komplett og ferdig montert i et skap som inneholder el-kjele, rørfordeler, romstyring og alt som trengs til et fullverdig varmeanlegg. Den leveres som standard med en effekt på 6 eller 8 kW (kan også leveres som 4 og 12 kW), og det velges uttak på 2 – 8 kurser. Som opsjon leveres det sekundærfordeler som enkelt tilkobles for ytterlige kurser.

- Som rørlegger eller entreprenør kan du nyte godt av rask og enkel installasjon, da løsningen kommer ferdig montert. Arbeidet er dermed fort unnagjort når det eneste som kreves er å koble til rør, fylle opp systemet og koble til strømmen, sier Andresen.

Gulvvarmesentralen kan dermed plasseres hvor som helst i boligen.

- Plug-n’-play-løsningen er en særlig fleksibel løsning for rørleggeren, da den er bygget opp i en elektrisk del og en vanndel, har enkel tilgang til rørfordeler og ikke minst kort monteringstid. Med display i skapdøren får du full oversikt. I tillegg kan du i prinsippet låse den øvre delen av skapet for å hindre uvedkommende i å ta seg inn. En annen praktisk fordel er at display og styringsplanel er plassert godt synlig i skapdøren, slik at du har tilgang til både temperaturregulering, driftstrykk og eventuelle feilmeldinger, uten å måtte gå inn i skapet, sier Andresen avslutningsvis i pressemeldingen.

Gulvvarmen kan enkelt styres via app, dersom «smarthome» velges som tilleggsløsning til produktet.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår