Bymiljøetaten velger Skaaret Landskap til å bygge Jordal idrettspark

 
Bymiljøetaten velger Skaaret Landskap til å bygge Jordal idrettspark
Bymiljøetaten har inngått avtale med Skaaret Landskap til å bygge nye Jordal idrettspark. Det skal legges til rette for rekreasjon, opphold og lek i den nye parken.

–Skaaret Landskap er en erfaren entreprenør på dette området, og vi er glade for å ha de med på laget når vi nå skal i gang med byggingen av parken, sier divisjonsdirektør Siv Rønneberg i Bymiljøetaten i forbindelse med avtaleinngåelsen.

Det er Bymiljøetaten i Oslo kommune som, i samarbeid med Vann- og avløpsetaten, har fått ansvaret for å videreutvikle Jordal idrettspark i forlengelsen av byggingen av nye Jordal Amfi. Det skal etableres turvei, gangveier og sykkelveier gjennom parken. Hovinbekken skal åpnes og bidra til økt biologisk mangfold og bedre håndtering av overvann. I tillegg skal det sørges for bedre belysning og større grøntarealer.  

Prosjekteringen er utført av Rambøll, og det er denne planen Skaaret Landskap nå skal bygge ut fra.

– Dette er et stort og spennende prosjekt, og vi gleder oss nå til å komme i gang med jobben, sier daglig leder Stein Anders Sundby i Skaaret Landskap.

Arbeidet med parken forventes å være ferdig i løpet av sommeren 2020.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår