Bygningsbeslag med ZPRO-belegg for utendørs bruk

 
Bygningsbeslag med ZPRO-belegg for utendørs brukBildet: Serien inneholder bl.a. bjelkesko og ulike vinkler og utvides fortløpende til å dekke de fleste behov for beslag som ønskes benyttet utendørs.
Simpson Strong-Tie lanserer en helt ny generasjon bygningsbeslag som er bedre egnet for bruk utendørs som f.eks. til terrasser o.l.

- ZPRO har tilsvarende beskyttelse som varmgalvanisert stål, og gir bedre beskyttelse mot korrosjon enn tradisjonelle bygningsbeslag. Beslagene er beregnet for utendørs miljø (ikke kystklima, der det anbefales syrefaste beslag), skriver Christiania Spigerverk i en pressemelding.

Serien inneholder bl.a. bjelkesko og ulike vinkler og utvides fortløpende til å dekke de fleste behov for beslag som ønskes benyttet utendørs. Stolpestøtter og torvkroker er allerede lansert i ZPRO utførelse.

Sammen med beslagskruer i Impreg+, leverer Simpson Strong Tie nå et komplett sortiment for montering i normalt utendørs miljø. Syrefaste beslag og skruer finnes allerede i sortimentet og anbefales til kystnære strøk.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår