Byggmester Erling Skipnes AS blir Norgeshus-forhandler

 
Byggmester Erling Skipnes AS blir Norgeshus-forhandlerMarkedsdirektør i Norgeshus, Benn Asgeir Båtvik.
Avtalen skal styrke satsningen til den nasjonale boligprodusenten i Nord-Norge.

Bodø-bedriften blir dermed den tredje nye Norgeshus-forhandleren i 2021. I januar inngikk Norgeshus avtale med Stolt Bolig i Sandnes og Vifix Entreprenør fra Asker.

– Vi i Norgeshus har et mål om å tilby boliger over hele landet i samarbeid med lokale forhandlere. Denne nye avtalen er et viktig tilskudd for vår satstning i Nord-Norge. Byggmester Erling Skipnes AS gjør det svært godt oppe i Bodø og i tillegg er de en utrolig hyggelig gjeng, sier markedsdirektør i Norgeshus, Benn Asgeir Båtvik.

Allerede i gang
Byggmester Erling Skipnes AS i Bodø ser frem til alt som er i vente, og samarbeid på flere prosjekter er allerede i gang, blant annet Trålvegen i Bodø med 159 enheter.


Byggmester Erling Skipnes AS: F.v Lars Arne Ellefsen, Gunn Inger Skipnes og regionssjef Tony Røshagen.

– Merkevaren Norgeshus står sterkt i markedet og representerer både tillit og trygghet ute hos boligkundene. Dette kan ikke annet enn å være en svært vellykket match. Vi har allerede satt i gang arbeidet sammen og merkevaregruppa har allerede kommet med illustrasjoner til flere prosjekter som ligger ute for salg, sier Lars Arne Ellefsen i Byggmester Erling Skipnes AS.

Byggmester Erling Skipnes AS legger til at forhandleravtalen gir dem tilgang på verdifull kompetanse og verktøy for å vokse i markedet.

– Vi har tidligere vært medlem hos en annen huskjede, men opplevde at det var på tide med et bytte. Vi har allerede testet Norgeshus sine arkitekter og fått veldig god hjelp, og med en regionssjef i Bodø får vi tett oppfølging også. Vi gleder oss til fortsettelsen, sier Gunn Inger Skipnes i Byggmester Erling Skipnes AS.

Godt fornøyd
I slutten av januar presenterte Boligprodusentene oversikten over de største boligbyggerne i landet etter igangsatte boliger i 2020. Norgeshus kom på en 4. plass.

– Dette er et resultat vi er godt fornøyde med. Selv om 2020 var utfordrende, kan vi se tilbake på et år med vekst i både hus- og hyttemarkedet. Samtidig som det totale markedet for igangsatte boliger gikk ned med 5 prosent, opplevde Norgeshus en vekst på 8,3 prosent. Dette er en bragd vi er stolte av. Ambisjonen er at de tre nye forhandler-avtalene med Norgeshus vil styrke oss ytterligere i 2021, sier Båtvik.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår