Byggmax åpner på Eidsvoll

 
Byggmax åpner på Eidsvoll
Byggmax, som er et av Nordens største byggevareselskaper, åpner ny butikk på Eidsvoll fredag 15.desember Det nye byggvarehuset har sentral beliggenhet i Myhresvingen 11 i Eidsvoll Handelspark og blir den 36 Byggmax butikken i Norge.

Byggmax satser i Norge og ønsker å videreutvikle markedet ytterligere. Målsettingen er å ekspandere og gjøre Byggmax butikker tilgjengelig for publikum over hele landet.

- Vi har store forventninger til vårt nye byggvarehus på Eidsvoll. Dette er et spennende område med en betydelig boligbygging samtidig som beliggenheten er veldig gunstig. Øvre Romerike er en region i sterk vekst og vi er sikre på at vi har et tilbud som vil bli godt mottatt i hele distriktet. Vårt konsept er bygget på at alle skal ha råd til å gjennomføre det byggeprosjektet man drømmer om, og vi tror vårt konsept med lave priser vil muliggjøre dette. Byggmax har etablert en sterk posisjon som lavprisalternativ på det norske markedet ved å tilby kvalitetsprodukter til lavpris, sier adm.dir. Benedicte Inversini i Byggmax Norge.

Byggmax selger bygningsvarer som trevirke, gulv, gips, sement, vinduer, dører og maling til både profesjonelle og hobbysnekkere. Byggmax har et enkelt selvbetjeningskonsept der kundene kjører bilen rett inn i butikken og selv laster på de varene de er ute etter, for deretter betale alt ved utkjørselen. Slike konsept betyr noe redusert bemanning i butikk, men dette kommer kundene til gode i form av meget lave priser.

Byggmax i Eidsvoll ligger i det nye Eidsvoll Handelspark og har adresse Myhresvingen 11, 2080 Eidsvoll. Den offisielle åpningen er kl.10.00 fredag 15. desember.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle