Byggmann ansetter kjedeutvikler

 
Byggmann ansetter kjedeutvikler
Stian Lilleberg er ansatt som kjedeutvikler i Byggmann, for å styrke samhandling i kjeden og rekruttere nye medlemmer.

Vi opplever stadig større interesse for våre konsepter i Byggmann, både blant eksisterende medlemmer og ikke minst fra aktører som vurderer å bli med i kjeden. For å fange opp alle behov og utfordringer, må vi styrke vår tilstedeværelse ute hos medlemmene. Med Stian har vi fått en bransjemann med god erfaring og solid kunnskap om kjededrift, og som er meget motivert for dette arbeidet, sier Are Blindheim, adm. dir. i Byggmann.

Solid bakgrunn
Stian Lilleberg er utdannet ingeniør, og har i de siste 14 år vært daglig leder i boligkjeden Norske Hus. Derfor kjenner han mange av arbeidsoppgavene godt fra før, og trives med å være tett på forhandlerne. Han tiltrer stillingen 2. mai 2018, og vil bruke den første tiden på å lære Byggmann sine konsepter å kjenne, før han satser for fullt på medlemsbesøk. Som en kuriositet kan nevnes at Stian selv har vært medlem i Byggmann tilbake på 90-tallet gjennom sin daværende arbeidsgiver.

Styrke samhandlingen
For at kjeden skal nå sine målsetninger både for kjedens og medlemmenes del, blir det enda viktigere å stå samlet for å møte utviklingen som skjer i bransjen. Vi tror at stadig flere ser nytten i å være en del av et fellesskap, og bruke felles verktøy og systemer. Her vil Stian Lilleberg bli en viktig katalysator for at medlemmene kan tenke fellesskap og samhandling til beste for seg og kjeden.

Viktig for våre medlemmer
Medlemmene våre signaliserer at de er meget positive til at Stian kommer inn, og ønsker selv å ha tettere dialog med kjeden. I en hektisk hverdag opplever også de at kravet til effektivitet øker, og da er det viktig å kjenne til mulighetene som ligger klar, og bli geleidet inn i bruken av dem. Her ser de for seg at Stian kan bli bindeleddet som styrker nettopp dette, avslutter Blindheim.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår