Byggmakker styrker profflaget

 
Byggmakker styrker profflagetKjell Vidar Dokken
Byggmakker har ansatt Kjell Vidar Dokken som kunde- og salgsdirektør Proff. – Jeg er veldig glad for å få Kjell Vidar med på laget vårt. Med sin bakgrunn og erfaring innen salg blir han et viktig tilskudd for å videreutvikle Team Proff i Byggmakker, sier Raymond Gabrielsen, ansvarlig for Byggmakker i Norge.

Ledelse og salg/ KAM Kjell Vidar Dokken har solid bakgrunn og erfaring fra en rekke ledende stillinger innen arbeid, og kommer senest fra stillingen som Salgs- og segmentleder i divisjon Industri og Bygg i Ahlsell Norge. - I Byggmakker skal han få bruke sin kunnskap til å ytterligere profesjonalisere vår kundehåndtering og sikre at vi er med i konkurransen om de nasjonale kundene. Kjell Vidar vil rapportere til meg og skal lede et kompetent team på totalt fem personer som har alle forutsetninger for å lykkes med å generere lønnsom vekst, sier Gabrielsen.

Vil ta ytterligere markedsandeler
Byggmakker har ambisjoner om å ta en større andel av det voksende proffmarkedet, og dette motiverer Kjell Vidar Dokken. – Byggmakker har jo en imponerende lang og sterk historie knyttet til sitt arbeid i proffmarkedet. Og trenden tyder på at dette markedet vil vokse ytterligere. Jeg har derfor som ambisjon å bidra til å posisjonere Byggmakker ytterligere i dette markedet slik at vi kan ta ytterligere markedsandeler, sier Dokken.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår