Byggmakker satser i Bodø og Lofoten

 
Byggmakker satser i Bodø og Lofoten
Byggmakker Handel AS styrker sin posisjon i Salten og Lofoten gjennom sitt gode samarbeid med Byggmakker Gunvald Johansen AS, og siste skudd på stammen var et splitter nytt Byggmakker-anlegg i Leknes i Lofoten. Ytterligere utvidelser og ny-butikkåpninger står for døren i området. Samtidig velger Julius Jakhelln i Bodø å avslutte sitt innkjøpssamarbeid med Byggmakker i samme by.

Byggmakkers strategi består i å møte den økte konkurransen med store og konkurransedyktige byggevarehus, der Gunvald Johansen AS’ ekspansjon i distriktet utgjør hovedsatsingen og som nå investerer for over 150 millioner kroner. Gunvald Johansen AS åpnet torsdag 1.mars et nytt flott Byggmakker-anlegg i Leknes i Lofoten. Firmaet fikk også denne uka godkjennelse for bygging av et spektakulært nybygg på Hunstad i Bodø, som blant annet skal inneholde et flott Byggmakker-varehus i massivtre. Investeringskostnaden er på nærmer 60 millioner og anlegget skal dekke et kundepotensiale på nærmere 20 000 mennesker. Anlegget forventes ferdig i 2019 og blir Gunvald Johansens foreløpige femte varehus.

- Vi er meget fornøyd med Gunvald Johansens satsning i Nordland. Byggmakkers dekning i Salten og Lofoten styrkes i tiden som kommer, og dette kommer på toppen av den sterke utviklingen i Bodø og hvor Byggmakker-butikken har hatt en omsetningsvekst på over 50 prosent de senere år, sier Kjededirektør Raymond Gabrielsen.

Samtidig går et langvarig og godt samarbeid med handelsbedriften Julius Jakhelln AS i Bodø mot slutten, ved at innkjøpssamarbeidet med Byggmakker er sagt opp.

- Strategisk har det vært utfordrende for Byggmakker å satse på to hester samtidig i samme bås. Byggmakker går inn i en ekspansiv periode med nye konsepter og nye lokasjoner i samme område. Derfor respekterer vi at Julius Jakhelln AS nå ønsker å utforske andre veier, sier Knut Strand Jacobsen, leder for eierselskapet Kesko i Norge, som omfatter Byggmakker og den ledende byggevaregrossisten Onninen.

Julius Jakhelln AS har i en årrekke hatt et innkjøpssamarbeid med Byggmakker.  - Vi har hatt et godt samarbeid i mange år, og ønsker dem lykke til videre, sier Jacobsen.

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår