Byggmakker med leveranseavtale til Idéhus

 
Byggmakker med leveranseavtale til IdéhusBildet: Eskild Wedvik, innkjøpsdirektør i Boligpartner AS (t.v.) og Raymond Gabrielsen, kjededirektør i Byggmakker Handel AS
I 2018 inngikk BoligPartner et strategisk samarbeid med Byggmakker omkring suppleringskjøp og ROT-markedet. Nå har Boligpartner Konsern AS kjøpt majoriteten (51 prosent) av aksjene i Idéhus.

- Gjennom oppkjøpet får de 75 Idéhus-forhandlerne nå muligheten til å tiltre avtalen med Byggmakker, noe som vil gi oss en betydelig omsetningsøkning, sier kjededirektør Raymond Gabrielsen i Byggmakker Handel AS i en pressemelding.

Som følge av oppkjøpet har alle forhandlere i Idéhus fått muligheten til å handle på den inngåtte avtalen Byggmakker har om leveranser til Boligpartner.

- For Boligpartner har to faktorer vært avgjørende ved valget av leverandør av byggevarer: Bedre betingelser, samt en klar forenkling av samhandlingen med leverandørene. Byggmakker har gjennom BM Portalen tilrettelagt teknologisk for enklere bestillinger, større fleksibilitet i bestilling og logistikk, samt prising av varene som tar hensyn til ulike logistikkløsninger, sier Eskild Wedvik, innkjøpsdirektør i Boligpartner AS.

Avtalen mellom Byggmakker og Boligpartner, og som nå også omfatter Idéhus, gjelder kjøp av materialer til alle typer leveranser på byggeplass.

– Jeg er veldig stolt over at BoligPartner har valgt Byggmakker som sin leverandør, også til Idehus. Det er en betydelig anerkjennelse til særlig den jobben vi har gjort de senere årene med å videreutvikle våre teknologiske leveranseløsninger. Jeg ser frem til å samarbeide nærmere med alle 75 forhandlere i Idéhus-systemet som nå får muligheten til å benytte seg av avtalen. Det er frivillig å benytte den, men vi er sikre på at det store flertallet knytter seg opp til avtalen. Avtalen gjelder både for store leveranser fra fabrikk og leveranser fra våre lager, sier Gabrielsen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår