Byggestart for Wessel Park i Vestby ga salgsboom

 
Byggestart for Wessel Park i Vestby ga salgsboomBoligprosjektet Wessel Park i Vestby.
Thon Eiendoms boligprosjekt i Vestby sentrum er under oppføring, og nå er over 70 % av leilighetene solgt.

– Byggingen er godt i gang, og interessen har vært stor etter byggestarten som var i sommer. Vi har solgt 75 av 106 leiligheter i Wessel Park, og det er vi veldig fornøyd med, sier salgssjef for Thon Eiendom, Kenneth Ytterbø, i en pressemelding.

– Vestby sentrum vokser og dermed blir dette et attraktivt område for enda flere målgrupper. Wessel Park ligger midt i sentrum, kun 2 minutter fra togstasjonen. Med Follobanen ferdig i desember 2022, blir reisetiden kun 20-25 minutter til Oslo. Nærhet til både sjø, natur, butikker og hovedstaden betyr mye for boligkjøpere, sier Ytterbø.  

Innflytting i 2022  
Wessel Park består av to bygg med totalt 106 leiligheter som er klare for innflytting 2. og 3. kvartal 2022. Alle leilighetene har privat balkong eller terrasse. I kjelleren blir det anlagt parkering over to plan. 

På gateplan kommer det 2000 kvadratmeter med næringsarealer og en flott park som vil skape byliv og appellere til nye serveringssteder, detaljhandel og annen utadrettet virksomhet i nye Vestby sentrum. 

Hille Melby Arkitekter har tegnet bygningene og sier:  

– Wessel Park vil ha et moderne utseende, med variasjon både i høyder og materialbruk i fasaden. Ved å benytte gode, solide materialer som tre og tegl, uttrykkes både kvalitet og varighet. Fronten på balkongene vil i hovedsakelig være treverk, som gir en lun og varm overflate der hvor man oppholder seg. Sammen med den frodige parken på gatenivå gir dette beboerne tilbaketrukne og hyggelige steder å oppholde seg utendørs.    

Entreprenør for prosjektet er J.I. Bygg.   
  
Wessel Park er et samarbeidsprosjekt mellom Thongård, Hamec og Munch Holding.  

Wessel Park er oppkalt etter dikteren og forfatteren Johan Hermann Wessel, som ble født og vokste opp i Vestby.  

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår