Byggestart for Bo på Billingstad

 
Byggestart for Bo på BillingstadBergerveien 24 AS, som eies av AF Eiendom, Eiendomsplan og Klaveness Marine, har vedtatt bygging av første del av prosjektet "Bo på Billingstad."
Bergerveien 24 as har vedtatt bygging av første del av prosjektet "Bo på Billingstad." Prosjektet omfatter 136 leiligheter og 50 rekkehus på området Vestre Billingstad i Asker kommune.

Entrepriseavtale er inngått med PEAB Entreprenør, og byggestart er satt til juli 2019. Bergerveien 24 as eies av AF Eiendom, Eiendomsplan og Klaveness Marine.

– I konkurranse med flere entreprenører var det Peab som svarte best på oppgaven, vi ser fram til et godt samarbeid i tiden fremover, sier daglig leder i utbyggingsselskapet, Anders Veidahl i en pressemelding.

Revitalisering av Vestre Billingstad

Vestre Billingstad er et tidligere industriområde hvor det totalt skal utvikles mer enn 1600 boliger i løpet av de neste 10-15 årene. "Bo på Billingstad" ligger i sør-vestlig ende av området, og grenser mot store landbruksområder.

– Vi opplever stor interesse for boligene, noe vi synes er veldig gledelig. De umiddelbare kvalitetene som nærhet til naturen og kort vei til togstasjonen er viktig for fremtidige beboere. Samtidig vil kombinasjonen av rekkehus og leiligheter bidra til et mangfoldig bomiljø med folk i alle livsfaser, sier Veidahl.

Boligene i "Bo på Billingstad" skal bygges over to trinn, og prosjektet planlegges ferdigstilt i 2022.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår