Bygger vindpark i Västra Götaland

 
Bygger vindpark i Västra Götaland
Veidekke har fått i oppdrag fra RES Renewable Norden å bygge 13 vindkraftfunda­menter med tilhørende veier i Rödene utenfor Alingsås i Västra Götaland i Sverige.

Prosjektet er en totalentreprise verdt cirka 115 millioner svenske kroner ekskl. mva.

Vindparken i Rödene vil ha en total effekt på 86 MW, noe som tilsvarer energiforbruket til 40.000 svenske hjem. Den fornybare energien som vil bli produsert kompenserer for utslipp tilsvarende 230.000 tonn karbondioksid i året.

- Vi ser frem til et godt samarbeid med Veidekke i Rödeneprosjektet. Sammen med grunneiere og andre samarbeidspartnere skal vi sørge for at mer fornybar energi blir produsert i Sør-Sverige og i umiddelbar nærhet til forbrukernes behov, sier Matilda Afzelius, administrerende direktør i RES Renewable Norden, i en pressemelding.

- Takk til RES Renewable Norden for tilliten og for at vi får være del av vindkraftutbyggingen i Sverige. Jeg er overbevist om at vi gjennom tett samarbeid og involverende arbeidsmetoder vil levere et prosjekt av høyeste kvalitet, sier Anders Johansson i Veidekkes svenske anleggsvirksomhet.

Veidekkes oppdrag inkluderer bygging av veier, fundamenter for vindmøllene og infrastruktur som internt strømnett for vindparken. Arbeidene er planlagt å være ferdigstilt i november 2021.

Oppdraget inngår i Veidekkes ordrereserve for andre kvartal 2020.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår