Bygger trampolinepark og fagskole i Førde

 
Bygger trampolinepark og fagskole i FørdeBildet: HTB skal bygge Skaparverkstedet i Førde. Et kreativt rom eller verksted der folk kan samles for å skape og lære. Illustrasjon: HTB
Helgesen Tekniske Bygg (HTB), et datterselskap i AF Gruppen, har inngått avtale med Hellenes Yard om bygging av Skaparhuset i Førde.

Et Skaparhus er et kreativt rom eller verksted der folk kan samles for å skape og lære. Skaparhuset i Førde er planlagt med en to-etasjers trampolinepark, fagskole og allrom. Lokalene skal i tillegg gi muligheter for aktiviteter utenom skoletid.

HTB skal gjennomføre prosjektet i en totalentreprise. Arbeidene er startet opp og bygget skal stå ferdig i løpet av første kvartal 2022. Avtalen med Hellenes Yard har en verdi 70 millioner kroner eks. mva og inkluderer en opsjon på innredningsarbeider og ytterligere ett bygg på tomten.

Godt samarbeid
- Vi opplever en høy grad av profesjonalitet og endringsevne fra entreprenøren. Samarbeidet mellom entreprenør og vår byggeleder, Novaform fremstår som svært konstruktivt og løsningsorientert. Verftseiendommen vil få et betydelig løft, til beste for utdanning, næringsliv og attraktive fritidstilbud. Verftet spiller allerede en viktig rolle i samfunnsutviklingen i regionen, og denne rollen blir nå tydeliggjort ytterligere, sier Anders Haugen, Business relations/Chairman i Hellenes Yard, i en pressemelding.

Gode kvaliteter
– Dette prosjektet ville vi ha! Det er midt i vår kjernekompetanse. Vi visste at konkurransen ville være tøff. Derfor la vi ned betydelig ressurser for å kunne gi et tilbud på et godt og kostnadseffektivt bygg med gode kvaliteter, sier Jon Anders Birkeland, prosjektutvikler i HTB.

- Sammen med Holon Arkitekter og byggherrens prosjektleder fra Novaform Førde, har våre dyktige medarbeidere funnet gode og kostnadseffektive løsninger. Samarbeidet har fungert meget godt og vi har spilt hverandre gode. Den gode kjemien er viktig for å skape gode løsninger for prosjektet som helhet, sier Ronny Laastad, daglig leder i HTB.

 

 

 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår