Bygger topp moderne høvelanlegg

 
Bygger topp moderne høvelanlegg
Styret i Alvdal Skurlag besluttet i november 2019 å bygge et nytt høvelanlegg til i overkant av 100mill. I dag, 28.oktober, ble «spaden» omsider satt i jorda og utbyggingen er i gang!

Selskapet har inngått avtaler med følgende firmaer:

Totalentreprise bygg: SK-BYGG AS, Tynset
Levering og montering av utstyr og innredning: WoodTech AS, Larvik
Høvelmaskin og kløyve: WPM, Sverige
Prosjektering, byggeledelse: Norconsult AS, Os i Østerdalen

Med denne investeringen vil Alvdal Skurlag få et topp moderne og automatisk høvelanlegg, og vi er trygge på at vi med våre valg av leverandører og entreprenører har et godt team i ryggen for å realisere våre planer.
Dette er den største utbyggingen i selskapets historie, og markerer en ny og spennende epoke i Alvdal Skurlag sin rivende utvikling.

Alvdal Skurlag vil med denne utbyggingen befeste og styrke vår posisjon som en spesialisert produsent av eksteriør-tre, med hovedfokus på Royal-impregnerte produkter. For regionen og lokalmiljøet er Alvdal Skurlag med sine i overkant av 100 arbeidsplasser en trygg og viktig arbeidsplass, og denne utbyggingen vil sikre og utvikle selskapet videre.

«Styret tok en viktig avgjørelse for selskapets framtid i november i fjor, og så kom Covid-19, og vi måtte ta en liten tenkepause. Covid-19 har på mange måter satt sine spor i norsk næringsliv, også for vårt selskap, men mens andre næringer sliter har vi vært heldige og økt vår omsetning i 2020. Alvdal Skurlag har alltid vært et framoverlent selskap med stor tro på egne produkter og ansatte, og vi ser frem til de nye mulighetene denne investeringen vil få for oss som selskap» sier adm.dir. Berit Nordseth Moen i en pressemelding. 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår