Bygger ti nye varehus neste år

 
Bygger ti nye varehus neste år
I 2020 kommer Jula til å åpne flere nye varehus i Sverige, Norge og Polen. De nye varehusene kommer til å skape drøyt 300 nye stillinger i Jula.

40-årsjubilanten Jula har hatt et sterkt salg i løpet av året, ikke minst i sommer. Juni og juli viser en solid salgsrekord med en omsetning på over 1,5 milliarder svenske kroner.

– Vi tror på fortsatt vekst på samtlige markeder, ikke minst i Polen som er vårt vekstmarked, sier Joachim Frykberg, administrerende direktør i Jula i en pressemelding.

I 2020 skal varehusene i Häggvik og Arninge flyttes, og totalt ti nye varehus skal åpnes i Sverige, Norge og Polen.

– Vi er sterke, og i den kommende lavkonjunkturen skal vi ta markedsandeler. Vi gjør mange ting riktig for å skape gode forutsetninger for fremtiden. Vi ser at konjunkturen begynner å dabbe av, men vi er klare til å ta på oss de utfordringene som ligger foran oss med høy selvtillit, sier Joachim Frykberg.

Salgsrekord
– Vi ser tydelig på salgsrekorden fra året at kundene våre liker Jula, sier Julas eier Karl-Johan Blank i meldingen. Flere hundre nye stillinger.

De nye varehusene kommer til å skape drøyt 300 nye stillinger i Jula, fordelt på Sverige, Norge og Polen. Varehusåpningene kommer til å skape arbeidsmuligheter lokalt i Skara også.

– Hvert nye varehus skaper omtrent 2,5 stillinger på sentrallageret i Skara for å kunne møte ekspansjonen og etterspørselen, sier Blank.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår