Bygger Rortunet på Slemmestad

 
Bygger Rortunet på SlemmestadRortunet illustrert av Halvorsen & Reine AS, Drammen.
Schage Eiendom har tildelt Insenti kontrakten for byggingen av Rortunet i Slemmestad, Røyken kommune. Rortunet er tegnet av arkitektfirma Halvorsen & Reine as.

Prosjektet består av et moderne kjøpesenter med handel i første etasje på hele 12 500 m2, samt helse og velvære og supplerende handel i 2. etasje slik at handelssenteret utgjør totalt ca 17 500 m2. Over kjøpesenteret vil prosjektet få 122 boliger fordelt på 5 blokker.

Innendørsparkering på 24 000 m2 dekker både beboer-, kunde- og pendlerparkering. Utvidelse av Slemmestadveien og tilhørende sideveier er en del av prosjektet.

Slemmestad ligger idyllisk til ved Vestfjorden i Indre Oslofjord. Fra 1. januar 2020 vil Røyken kommune bli en del av nye Asker kommune.

– Med nye Rortunet ønsker Schage Eiendom å bidra til sentrumsutviklingen av Slemmestad, sier administrerende direktør Egil Svoren i en pressemelding fra Insenti.

Trenger oppgradering

Rortunet har vært et sterkt handelspunkt i regionen, men trengte sårt en oppgradering. Ved utbyggingen av «Nye Rortunet» håper vi på ny giv og fart til den videre utviklingen av Slemmestad sentrum.

Det investeres over en milliard kroner gjennom utbyggingen og mer en 90 kjøpere har allerede skrevet kontrakt for sin nye bolig over 2 år før innflytting.

Kjøpesenteret vil sikre mange lokale arbeidsplasser, og pendlerparkeringen vi skal bygge vil bidra til økt bruk av kollektivtrafikk.

På grunn av det gode samarbeidet vi har hatt ved byggingen av Skøyen Atrium III, velger vi også denne gangen å gjennomføre prosjektet med Insenti.

– Vi er stolte over at Schage Eiendom valgte oss til å bygge Rortunet, som blir en spennende utfordring for vår organisasjon, sier admistrerende direktør Bjørn R Grepperud i Insenti as.

Avdelingsleder Marius Prøsch-Oddevald i Insenti as forteller at de allerede er godt i gang med arbeidene, og har et sterkt team med lang erfaring og bred kompetanse på byggeplassen.

Rivning av gamle Rortunet kjøpesenter er ferdig, og pelearbeidene er godt i gang. Graving og betongarbeider starter i august.

Kjøpesenteret skal ferdigstilles i slutten av 2021, mens boligkjøperne skal flytte inn i første kvartal 2022.

 

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår