Bygger paviljong i tre til OL i Tokyo

 
Bygger paviljong i tre til OL i Tokyo
Metsä Group og Business Finland går sammen om å bygge en Metsä-paviljong i tre som skal brukes i Tokyo under de olympiske lekene sommeren 2020. Paviljongen vil bli bygget på området til den finske ambassaden i sentrum av Tokyo i Japan.

Metsä-paviljongen tilbyr multifunksjonelle fasiliteter som kan brukes til mange typer arrangementer: utstillinger, seminarer, feiringer og avslapping. Den vil fungere som en møteplass for det finske OL-teamet under de olympiske sommerlekene og Paralympics. Sommer-OL 2020 blir de 32. olympiske sommerlekene og arrangeres i Tokyo i Japan fra 24. juli til 9. august 2020.

Metsä-paviljongen er et utmerket eksempel på fordelene ved industrielt produserte treelementer. Bygningen benytter Kerto® LVL-produkter (laminert finertre) produsert av Metsä Wood, en del av Metsä-gruppen. Bygging med Kerto® LVL-elementer er raskt og det lette materialet gjør det mulig å bygge oppå eksisterende bygninger, slik det er tilfellet i Tokyo. Lignende elementer kan også brukes i bygninger av større skala.

“Paviljongen benytter seg av treprodukter i høy kvalitet – som fungerer som et langsiktig karbonlager – på mange måter. Paviljongen kan fraktes til stedet som klare elementer som losses, og kan flyttes på igjen og settes sammen på nytt. Dette er i tråd med Metsä-gruppens mål om å erstatte fossilbaserte produkter med fornybare og resirkulerbare materialer,” sier Mikko Saavalainen, direktør for forretningsutvikling hos Metsä Wood.

Kerto LVL-produktene som skal brukes i konstruksjonen av paviljongene, er økologisk bærekraftige og effektive når det gjelder materiale. Produksjonsprosessen til materialene og elementene genererer svært lite avfall. Elementene blir forhåndsmontert på fabrikken til Metsä Woods partnerselskap, og takket være dette går montering på stedet raskt.

Den arkitektoniske utformingen av Metsä-paviljongen vil bli utført av Helin & Co Architects. Utformingen er basert på Kerto® LVL-baserte elementer som er tilgjengelig for alle i Metsä Woods Open Source Wood-tjeneste.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår