Bygger om til hotell ved Puddefjorden i Bergen

 
Bygger om til hotell ved Puddefjorden i BergenHaugland Gruppen bygger om Nøstetorget 5 til hotellrom. Bygget er et kontorbygg fra 1960. Byggestart er mot slutten av 2018. (Foto: Google street view 2017).
AKTUELLE PROSJEKTER: Et hotell rett ved sjøen, midt i Bergen, med utsikt mot Puddefjorden, er det siste av mange hotellplaner i Bergen. Prosjektet har en antatt verdi på 100-150 millioner.
Av Tore Kubberød
 
De siste årene har Bergen fått nesten 2000 nye hotellrom, og i følge estatevest.no er ytterligere 1000 rom på tegnebrettet. En av dem som planlegger hotell er Haugland Gruppen, som vil gjøre om kontorbygget Nøstetorget 5 til hotell.
Planene for Nøstetorget 5 inneholder i følge estatevest.no et hotell med plass til 111 rom. I følge Haugland Gruppen er dagens bygning på 2125 kvadratmeter. Eiendommen ligger sentralt plassert i Bergen sentrum med utsikt mot Puddefjorden mot vest. Nøstetorget 5 ble oppført i 1960 og består i dag av syv etasjer som hovedsakelig inneholder kontorer. 
I følge Byggfakta Live har prosjektet en verdi på 100-150 millioner kroner, og at en byggestart kan være forventet mot slutten av 2018. Arkitekt er engasjert og man avventer nå godkjenning av rammesøknad.
 
FAKTA
Nøstetorget 5
Bergen, Hordaland
Verdi antatt av Byggfakta Live: 100-150 millioner kroner
Byggestart antatt av Byggfakta Live: Desember 2018
Tiltakshaver: Haugland Gruppen AS
Arkitekt: Opus Bergen AS

Jobber du mot prosjektmarkedet og ønsker å komme tidlig inn i prosjektene?
Byggfakta kartlegger alle byggeprosjekter i Norge og viser resultatene via tjenesten Byggfakta Live.

 
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår