Bygger nytt varehus i Vestby

 
Bygger nytt varehus i Vestby
Byggmax har satt første spadetak på det som skal bli et nytt varehus i Vestby. Allerede den 8. mai skal varehuset stå ferdig til å ta folk imot, vis-a-vis Plantasjen i Verpetveien 2.

- Jeg ønsker Byggmax velkommen til Vestby. Mer næringsvirksomhet og flere arbeidsplasser på Vestby er gode nyheter. Det er flott at Byggmax holder hjulene i gang og åpner som planlagt. Nå som folk stort sett holder seg hjemme er det jo også bra for både kropp og sinn å ha noen oppussingsprosjekter gående, sier ordføreren i Vestby Tom Anders Ludvigsen i en pressemelding fra Byggmax.

- Det er viktig for oss å gjøre vår del, for å holde Norge i gang. Derfor fortsetter vi å bygge varehus og å ansette dyktige og rause medarbeidere. Vi har nå butikker i både Ski, Drøbak og Moss, men ingenting i midten. Det skal være raskt, enkelt og billig å handle hos oss så derfor reduserer vi også reiseveien for kundene våre. Vestby er et stort forretningsområde hvor mange allerede reiser for å handle, så her er det viktig for oss å være, forklarer regionssjef Andreas Fehlberg i meldingen.

Mye på nett
Nettbestillingene hos kjeden Byggmax skal ha steget med 40 prosent den siste uken, melder de. «Klikk og hent» er spesielt populært. Med klikk og hent bestiller du på nett og henter i butikk, og det er kanskje ikke så rart at funksjonen er ekstra populær i byggevarehandelen nå.

- Vi merker spesielt at «Klikk og hent» bestillinger går i taket. Med klikk og hent plukker butikken alle varene kunden funnet frem til på nett hvorpå kunden henter det i «Drive-through». Her er det enkelt å holde god avstand til andre, sier Fehlberg.

Gratis hjemlevering til alle over 70
Byggmax merker i likhet med mange andre spesielt stor pågang på hjemlevering. Samtidig viser statistikken at de som kanskje trenger hjemlevering mest nå kvier seg for å bestille på nett og få varene på døren. Byggmax har derfor bestemt seg for å delta i hele Norges dugnad, og gir gratis hjemlevering til alle over 70 år.

- Mange av oss bekymrer oss litt ekstra for besteforeldrene nå. Det er viktig at folk i risikogruppene følger råd fra Folkehelseinstituttet og ikke går i butikken. Vi ønsker å hjelpe folk over 70 år til å være hjemme og samtidig kjøpe nødvendige byggevarer, og oppfordrer samtidig andre i detaljhandelen til å gjøre det mulig for eldre kunder å fortsette livet så normalt som mulig til tross for disse ekstraordinære tidene, avslutter Andreas.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår