Bygger nytt byggetrinn på Vollebekk

 
Bygger nytt byggetrinn på Vollebekk
Obos Nye Hjem har gitt Veidekke oppdraget med å bygge Bien borettslag, som er fjerde byggetrinn med 116 leiligheter og et parkeringsanlegg på Vollebekk i Oslo øst.

Kontrakten er en totalentreprise verdt 222 millioner kroner.

Dette byggetrinnet består av en tredelt og en firedelt bygningskropp fra fire til seks etasjer over bakken samt garasje, sykkelparkering, boder og tekniske rom under bakken. De 116 to-, tre- og fireroms leilighetene varierer i størrelse fra 43 til 97 kvadratmeter. Det blir flere felles takterrasser med beplantning og ulike sitte- og oppholdsmuligheter, og felles uteområder for en felles møteplass for beboerne og aktiviteter for folk i alle aldre.

- På Vollebekk har vi vært med på å utvikle prosjektet helt fra starten av. I godt samspill har alle aktører vært involvert for å sikre en optimal og helhetlig byggeprosess. Vi takker nok en gang for tilliten, og for at vi får være med på å omdanne Vollebekk til et attraktivt bomiljø, sier direktør Anders W. Haugen i Veidekke Bygg Oslo i en pressemelding.

Vollebekk ligger i bydel Bjerke øst i Oslo, og har i mange år vært kjent som industriområde. Dette endres nå gjennom et stort byutviklingsprosjekt hvor store deler skal bygges opp helt på nytt. Når det står ferdig vil det nye boligprosjektet totalt bestå av over 800 boliger og noe næringsvirksomhet. Vollebekk blir en grønn og urban bydel bare 13 minutter med T-banen fra Jernbanetorget, men samtidig kort vei til flotte turområder og Lillomarka.

Byggearbeidene starter i midten av november med planlagt ferdigstillelse høsten 2021.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår