Bygger nye boliger i hurtigvoksende svensk by

 
Bygger nye boliger i hurtigvoksende svensk byHMB har fått i oppdrag å bygge 65 boliger med tilhørende underliggende garasje, ved Eskilstunas arena for idrett, konserter og messer. Etter planen skal boligene stå klare for innflytting høsten 2021. Oppdraget gjennomføres som en totalentreprise. (Foto: AF Gruppen).
AF Gruppens datterselskap HMB Construction har inngått en avtale med Eskilstuna Kommunfastigheter om å bygge 65 nye utleieenheter i nye Munktellstaden.

AF Gruppens datterselskap HMB Construction har inngått en avtale med Eskilstuna Kommunfastigheter om å bygge 65 nye utleieenheter i nye Munktellstaden. Det skriver AF Gruppen i en pressemelding.

Munktellstaden ligger sentralt ved Eskilstunaån, og preges av vakre, industrihistoriske miljøer. Her er det i dag arenaer for sport, scenekunst, opplevelser og kunnskap. Nå kompletteres bydelen med totalt 400 nye boliger.

HMB har fått i oppdrag å bygge 65 boliger med tilhørende underliggende garasje, ved Eskilstunas arena for idrett, konserter og messer. Etter planen skal boligene stå klare for innflytting høsten 2021. Oppdraget gjennomføres som en totalentreprise.

Eskilstuna Kommunfastigheter og HMB har samarbeidet på en rekke tidligere boligprosjekter, og sammen har selskapene også bygd og renovert omsorgsboliger og skoler.

– Eskilstuna er en av de kommunene som vokser raskest i Sverige. Vi er stolte over å ha fått fornyet tillit og å kunne bidra til å skape attraktive og levende miljøer i byen, sier Bård Frydenlund, konserndirektør Sverige i AF Gruppen i meldingen.

HMB Construction bygger i Stockholm, Mälardalen, Dalarna, Västmanland, Uppland og Gästrikland, og har for øyeblikket 1 500 leiligheter i produksjon. Selskapets omsetning i 2018 var 1,3 milliarder svenske kroner.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår