Bygger ny videregående skole i Vanvikan

 
Bygger ny videregående skole i VanvikanDen nye videregående sBildet: Skolen skal bygges i nærheten av hurtigbåtanløpet i Vanvikan. Foto: Petr Šmerkl, Wikipedia.
Ruta Entreprenør AS, i samarbeid med Multiconsult og HUS Arkitekter, har vunnet konkurransen om å bygge Johan Bojer videregående skole i Vanvikan, Indre Fosen kommune.

Det deltok 5 entreprenørgrupper i konkurransen. Tomta skolen skal bygges på ligger sentralt i Vanvikan, nært dagens hurtigbåtanløp.

- Prosjektet omfatter et nybygg på ca. 7 500 m2 for inntil 300 elever, og er en sammenslåing av dagens skolesteder i Rissa og Leksvik. Byggherre er Trøndelag fylkeskommune og det skal nå først utvikles et forprosjekt med sikte på byggestart i 2021 og ferdigstilling i 2023. Entreprisen har en anslått entreprisekost på 200 mill, skriver Indre Fosen kommune i en pressemelding.

Prosjektet er en målsumsbasert samspillskontrakt, hvor Ruta Entreprenør i samarbeid med byggherre og brukergrupper skal utvikle og utforme et skole- og nærmiljøanlegg, hvor realisering av skolens egen visjon «Våg og vinn» er sentralt.

- Skolen ønsker å ivareta mangfoldet, bli attraktiv i nærmiljøet og ha faglig fokus på 21. århundres kompetansekrav. Bygget har høye miljøambisjoner og skal tilfredsstille fylkeskommunens krav til nullutslipp av klimagass for nybyggingsprosjekter, heter det i pressemeldingen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår