Bygger ny kollektivsentral i Ålesund

 
Bygger ny kollektivsentral i Ålesundill.foto Shutterstock
UKENS PROSJEKT: I Ålesund planlegges en ny kollektivsentral, lokalisert i Keiser Wilhelmsgate, i sentrum av byen. Anslått byggestart er, følge opplysninger hentet fra Byggfakta`s prosjektdatabase, satt til våren 2022. Byggekostnadene vil trolig ligge på om lag 200 millioner kroner.

Av Pål Engeseth

Mye rundt dette prosjektet er foreløpig uvisst, både når det gjelder byggestart og kostnadsbilde. Det er Møre og Romsdal Fylkeskommune, med fylkesadministrasjon i Molde, som foreløpig står som tiltakshaver, sammen med Ålesund kommune og Statens Vegvesen, Region Midt.

Prosjektleder på prosjektet er Statens Vegvesen Region Midt v/ Ole Kristian Birkeland, som foreløpig er eneste registrerte aktør på prosjektet, ut over tiltakshaverne. Prosjektet i Ålesund er planlagt som et utførende entrepriseprosjekt.

Jobber du mot prosjektmarkedet og ønsker å komme tidlig inn i prosjektene?
Byggfakta kartlegger alle byggeprosjekter i Norge og viser resultatene via tjenesten Byggfakta Live. 

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår