Bygger ny flerbrukshall i Nittedal

 
Bygger ny flerbrukshall i NittedalIllustrasjon: Longva Arkitekter AS
AKTUELLE PROSJEKTER: Nittedal kommune søker totalentreprenør til bygging av den nye flerbrukshallen, Slattumhallen.

Av Bjørn Laberg

I forbindelse med politisk vedtak av skolebehovsplan 2015-2027 er det besluttet å bygge en ny flerbrukshall i Søndre Nittedal, Slattumhallen. Bygget skal plasseres rett nordvest for eksisterende Slattum skole. Prosjektets adresse er Skoleveien, 1480 Slattum.

Slattumhallen skal inneholde to sett med utøvergarderober, «tørr» garderobe for turn, tre mindre instruktør/ dommergarderober, vestibyle med kiosk, møterom og vaktrom. I tillegg skal det etableres publikumstoaletter, lager, renholdssentral, bøttekott, samt tekniske rom.

Flerbrukshallen skal ha publikumskapasitet for ca. 300 personer på nedfellbare tribuner. Det skal etableres parkeringsplasser og en ny gang- og sykkelvei som forbinder Slattumhallen med innfartsparkeringen ved innkjøring til Hagantunnelen. I tillegg skal det anlegges adkomst for publikum, drift og brannbil.

Hagantunnelen, med påkjøringstunnel, ligger i samme området som Slattumhallen. Det vil sannsynligvis bli nødvendig med noe berguttak (sprengning/pigging) innenfor hensynssone 1 til påkjøringstunnelen og Hagantunnelen.

Slattumhallen skal oppfylle vilkårene for å motta spillemidler gjennom Kulturdepartementets tilskuddsordninger for bygging av idrettsanlegg. Det er søkt om spillemidler for følgende:

- Idrettshall: 25 x 45 meter, fri takhøyde på 7,0 m og lagerrom for idrettsmateriell på minst 100 kvm
- Basishall: 25 x 30 meter, samt 5 meter ekstra tilløp for hopp-øvelser
- Lager for basishall minst 50 kvm

Bygget er tenkt oppført med yttervegger av sandwichelementer.

Varmeanlegg: Det er ikke tilgjengelig fjernvarme, slik at energibærer skal baseres på energibrønner og varmepumpe, som plasseres i teknisk rom. I tillegg skal det leveres el-kjel for spisslast. Alle rom skal ha vannbåren varme.

Luftbehandlingsanlegg: Tilknytning til varmebatterier på ventilasjonsaggregater. Hovedaggregat skal være utstyrt med separate varmebatterier som betjener hver sin hall. Ventilasjonsanlegget for flerbrukshallen dimensjoneres for cirka 350 personer.

Tilbudsfrist: 6. september 2020

Kilde: Byggfakta SMART / ByggeNorge / Nittedal kommune

FAKTA:

Fylke: Viken
Kommune: Nittedal
Tiltakshaver: Nittedal kommune
Verdi: 209 millioner kroner
Byggestart: november 2020
Arkitekt: Longva Arkitekter AS

Jobber du mot prosjektmarkedet og ønsker å komme tidlig inn i prosjektene?

Byggfakta kartlegger alle byggeprosjekter i Norge og viser resultatene via tjenesten Byggfakta SMART.


 

Last gjerne også ned våre rapporter. Rapportene er basert på data registrert i Byggfakta sin prosjektdatabase. Disse inneholder detaljert informasjon om pågående, planlagte og gjennomførte byggeprosjekter.

 

 

 

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår