Bygger leiligheter på Bekkestua

 
Bygger leiligheter på BekkestuaVilla Bekkestuene. Foto: Profier
AF Gruppen har inngått avtale med Bærumsveien Bolig AS, et heleid datterselskap av Profier as om å bygge boligprosjektet "Villa Bekkestuene" på Bekkestua i Bærum.

Villa Bekkestuene er et boligsameie bestående av 30 leiligheter fordelt på fire leilighetsbygg med underliggende parkeringskjeller. Boligene har god standard og gjennomtenkte materialvalg, og ligger i et villaområde i umiddelbar nærhet til Bekkestua sentrum.

Prosjektet vil gjennomføres som totalentreprise og har en verdi på MNOK 105 eks. mva. Byggingen starter i august 2019 med forventet ferdigstillelse i 4. kvartal 2020.

 - AF har hatt et godt samarbeid med Profier fram til kontraktsignering, og vi ser fram til å gå inn i gjennomføringsfasen med en av de ledende aktørene innen eiendomsutvikling, sier Morten Grongstad, konsernsjef i AF Gruppen, i en pressemelding.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår