Bygger Hovli omsorgssenter i Oppland

 
Bygger Hovli omsorgssenter i Oppland
Consto har sikret seg totalentreprisekontrakten for bygging av nytt omsorgssenter ved navn Hovlitunet, i Søndre Land kommune i Oppland. Kontraktssummen er ca. 320 millioner kroner og byggetiden er fra årsskiftet 2018/2019 til juni 2021.

Det nye omsorgssentret, som er lokalisert i Hov, har et bruttoareal på 12.500 kvadratmeter og rommer 90 boenheter, herav 18 geriatrileiligheter, 32 leiligheter tilrettelagt for demente beboere, 16 institusjonsplasser og 24 plasser definert som behandlende enhet. Alle leiligheter har heldøgns omsorg. 

 I tillegg skal bygningen på fire etasjer og en loftsetasje inneholde produksjonskjøkken, lokaler for samlokalisering av hjemmetjenesten, dagtilbud for 30 samtidige brukere, en cafésone, lokaler for fysio- og ergoterapi, samt en parkeringskjeller. 

 Samfunnsoppdrag med miljøprofil - Dette er et byggeoppdrag som vi går til med den dypeste respekt, sier Jørn Bogen, daglig leder i Consto Eide.

- Vi møter en byggherre som utfordrer oss til å fokusere like mye på det funksjonelle i det ferdige bygg, som på selve byggeprosessen. For oss som totalentreprenør gir dette en økt bevissthet rundt det vi ofte omtaler som et samfunnsoppdrag, fastslår Bogen i en pressemelding. 

Han roser kommunen for å ha satset på kostnadseffektive løsninger med vekt på livsløpskostnader og bærekraft.

- Senteret bygges i massiv tre, noe som forsterker miljøprofilen, fremholder Bogen.

Et samlingspunkt for kommunens innbyggere Uteområdene skal være lett tilgjengelige for beboerne og besøkende, og innby til varierte opplevelser og rekreasjon.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår