Bygger helse- og velferdssenter i Vestnes

 
Bygger helse- og velferdssenter i VestnesDistriktssjef i Skanska Åse Lien Kleppe, og ordfører i Vestnes Geir Inge Lien under kontraktssigneringen
Skanska har signert kontrakt med Vestnes kommune om bygging av nytt helse og velferdssenter i Vestnes sentrum. Kontrakten har en verdi på ca. 276 millioner kroner.

Skanska vant pris- og designkonkurransen om nytt helse og velferdssenter i juli 2018. Etter en vellykket samspillsfase er det kontrakten om bygging av prosjektet som nå er signert. 

Det nye helse- og velferdssenteret, som har fått navnet helsehuset Stella Maris, blir på ca 9200 m2 og vil inneholde 64 institusjonsboliger, kontor for hjemmetjenesten, legesenter, kafe og bibliotek.

Forut for kontraktsigneringen har Skanska og Vestnes kommune gjennomført en vellykket samspillsfase og optimalisert prosjektet sammen med brukerne av bygget.

- Vi i Skanska er stolte over å få være med å bidra med vår kompetanse i arbeidet med å utvikle dette fremtidsrettede helse og velferdssentertet sammen med kommunen. Vi har hatt en meget god samspillsfase preget av åpenhet og tillit, og med svært høy kompetanse i samspillsgruppen. Vi ser frem til det videre samarbeidet om å gjennomføre dette viktige prosjektet for lokalsamfunnet, forteller Åse Lien Kleppe, distriktssjef for Skanska i Møre og Romsdal i en pressmelding.

Skanska har hatt med seg HUS arkitekter, Caverion, samt Bjørbekk og Lindheim landskapsarkitekter i designkonkurransen. 

Det vil bli byggestart i mars 2019 og senteret skal være klart til bruk i desember 2020.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår