Bygger for Brønnøysundregistrene

 
Bygger for Brønnøysundregistrene
Veidekke har fått i oppdrag av eiendomsselskapet Søren Nielsen as å oppføre et miljøsertifisert kontorbygg som skal leies ut til Brønnøysundregistrene.

Kontrakten er en totalentreprise verdt nærmere 500 millioner kroner.

- Det betyr mye for oss å få dette oppdraget, så vi takker for tilliten og er stolte over at vi ble valgt. Dette blir et viktig bygg for mange mennesker, og plasseringen på brygga vil gjøre det svært synlig fra sjøen og i sentrum. I tillegg til omfattende krav til bærekraft, energi og miljø, stilles det strenge krav til sikkerhet for bygget. Dette blir et helt unikt bygg, og vi ser nå fram til å komme i gang med byggearbeidene, sier direktør Birte Almeland i Veidekke i en pressemelding.

Det blir et kontorbygg som skal huse mer enn 500 ansatte i Brønnøysundregistrene. Prosjektet har fokus på høy kvalitet og strenge miljøkrav, samt å imøtekomme kravene til en moderne kunnskapsbedrift. Bygget skal sertifiseres etter miljø­standarden BREEAM-NOR klasse «Very Good». Samlet areal blir på nesten 15.000 m2fordelt på to bygg i syv etasjer som forbindes med et atrium i glass på midten. Lys, luft og utsikt vil skape trivsel og attraktive møteplasser. Kantine med tilhørende takterrasse er plassert øverst i bygget med spektakulær utsikt mot storhavet og Vega.

- Sammen med byggherre Søren Nielsen AS og RATIO arkitekter har vi i Veidekke og vårt datterselskap Block Berge Bygg jobbet med prosjektet siden juni 2017. I tillegg har DNF AS deltatt som teknisk entreprenør i hele utviklingsfasen. Nå gleder vi oss veldig til å ta fatt på neste etappe som er detaljprosjektering og så selve byggingen av ett flott bygg som skal stå ferdig i Brønnøysund sommeren 2021, sier distriktsleder Atle Monan i Veidekke.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår