Bygger flere leiligheter midt i Tromsø

 
Bygger flere leiligheter midt i TromsøUteområdet ved Saras Hage. (Illustrasjon: 3D Estate/Thon Eiendom).
Det nye boligprosjektet til Thon Eiendom heter Saras Hage og består av 26 selveierleiligheter fordelt på to bygninger i Tromsø sentrum.

Boligprosjektet ligger i området Nordbyen og rett ved siden av Solseilet, som også Thon Eiendom står bak.

– Dette er et unikt prosjekt for Thon Eiendom. Saras Hage passer for kjøpegruppen som vil bo i sentrum og ha nærhet til alt. Området er svært sentralt i Tromsø og like ved Solseilet hvor vi snart er utsolgt. Det har vært stor interesse blant boligkjøpere for Solseilet og vi har derfor stor tro på at Saras Hage vil være populært også. Kvartalet skal i sin helhet ferdigstilles 4. kvartal 2020, sier direktør for boligsalg, Tonje Marie Haugbro i en pressemelding.

I godt samarbeid har Designavdelingen i Olav Thon Gruppen og Hamperokken arkitektur tegnet boliger med gode og gjennomtenkte løsninger.

Saras Hage består av 1- til 3-roms leiligheter og 4-roms familieleiligheter over to plan.

– Rekkehusene ligger ut mot Elvegata og består av 12 leiligheter. Seks av leilighetene går over to plan og passer perfekt for barnefamilier, hvor det er enkel tilgang til et trygt og hyggelig uteområde. De seks øvrige leilighetene er moderne 2-roms leiligheter. Høyden er holdt lav slik at den er tilpasset eksisterende bebyggelse. For å skape et småhuspreg vil fasaden ut mot Elvegata veksle i farge mellom lys og mørk trepanel. Feltene mot parken kles i mørke eller lysegrå fasadeplater. Hjørnegården ligger ut mot Elvegata og Storgata. Den består av 14 leiligheter samt næringslokale i første etasje mot Storgata. Fasaden her vil kles med lyse fasadeplater, opplyser Hamperokken arkitektur i meldingen.

De 14 leilighetene i Hjørnegården vil variere fra 1- til 3-roms leiligheter.

 - Boligene vi selger ved Saras Hage kommer i ulike størrelser – de minste er arealeffektive ettroms på 29 kvadratmeter og de største er flotte familieleiligheter over to plan på ca. 100 kvadratmeter og tre soverom. Rett utenfor døren vil beboerne ha tilgang til et stort og hyggelig parkområde, sier Tonje Marie Haugbro.

Salgsstart er 10. mars og planlagt innflytning er 4. kvartal 2020. Consto er entreprenør.

 

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår