Bygger flere leiligheter i Sandefjord

 
Bygger flere leiligheter i SandefjordKilen brygge i Sandefjord. Illustrasjon: EVE Images.
Strøm Gundersen Vestfold, der AF Gruppen er hovedaksjonær, er valgt som entreprenør for oppføring av byggetrinn 2 på leilighetsprosjektet Nye Kilen Brygge i Sandefjord.

Oppdragsgiver er Kilen Utbygging 2 as, som eies av AF Eiendom sammen med Miliarium Bolig. Kontrakten omfatter gjennomføring av byggetrinn to som består av tre bygg med totalt 56 leiligheter og tilhørende utenomhusarbeider.

Kontrakten gjennomføres som en totalentreprise i samspill og har en verdi på 122 millioner kroner. Prosjektet ferdigstilles henholdsvis til påske og november 2020, skriver AF Gruppen i en pressemelding.

Før salgsstart ble det gjort et grundig analysearbeid for å finne hvilke typer boliger som var etterspurt, noe som trolig har vært utslagsgivende for det gode salget. I samarbeid med Miliarium Bolig falt valget på et "premiumkonsept" som inneholder felles lounge og tjenester som gjesteleiligheter, treningssenter og kajakkrom.

Nye Kilen Brygge består totalt av syv bygg med 136 leiligheter fordelt på to byggetrinn. Over 80 prosent av leilighetene er allerede solgt og Strøm Gundersen Vestfold er godt i gang med bygging av trinn 1. De første leilighetene blir klare for innflytning i løpet av første kvartal 2020.

- Nye Kilen Bygge er et flott prosjekt med god utsikt ved vannkanten og med fem minutters gange til Sandefjord sentrum. Vi har et godt samspill mellom utbygger og entreprenør og ser frem til å fortsette det gode samarbeidet på det neste byggetrinnet, sier Amund Tøftum konserndirektør Bygg i AF Gruppen i meldingen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår