Bygger flere boliger på Frysja

 
Bygger flere boliger på Frysja(f.v.): Prosjektdirektør Jørgen Stavrum i OBOS Nye Hjem, styreleder Arild Rygg i Stor-Oslo Eiendom, direktør Anders Haugen i Veidekke og avdelingsleder Morten Barreth i Veidekke.
Veidekke bygger også andre byggetrinn av boligprosjektet Frysjaparken nær Nordmarka i Oslo. Den nye kontrakten er en totalentreprise verdt 535 millioner kroner.

Prosjektet innbefatter oppføringav 225 leiligheter i tre blokker. Kontrakten inneholder i tillegg en intensjonsavtale om utvikling av tredje byggetrinn.

Mellom Maridalsvannet og Nydalen ligger området Frysja, og her er industrien i ferd med å flytte ut for at mennesker skal flytte inn. I februar 2018 begynte Veidekke byggingen av de første 154 leilighetene, og hele prosjektet vil når det står ferdig bestå av over 900 boliger og noe nærings­virksomhet. Frysjaparken skal bli et grønt og urbant boligområde der det legges vekt på nærheten til marka. Mellom husene skal det bygges grønne, skjermede gårdsrom med gatetun, parker, takhager og møteplasser. 

- Vi er stolte og takknemlige over fornyet tillit fra Obos og Stor-Oslo Eiendom på Frysjaparken. Det første feltet nærmer seg ferdigstillelse mot slutten av året, og denne kontrakten gjør at vi kan fortsette det gode samarbeidet preget av gjensidig tillit og smidighet mellom alle involverte parter i prosjektet. Vi har tatt i bruk ny teknologi og nye prosesser for å bygge raskere, billigere og mer effektiv og får nå utviklet disse og hele teamet vårt videre, sier direktør Anders W. Haugen i Veidekke Bygg Oslo i en pressemelding.

Forventet byggestart er i tredje kvartal, med planlagt innflytting i andre halvår 2021. Mer informasjon om prosjektet: www.obos.no/frysjaparken

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår