Bygger enda mer på Vollebekk

 
Bygger enda mer på Vollebekk
Obos Nye Hjem og Aspelin Ramm har gitt Veidekke oppdraget med å bygge Fiolen, som er tredje byggetrinn med 116 leiligheter, næringslokaler og parkeringsanlegg på Vollebekk i Oslo øst. Kontrakten er en totalentreprise verdt 232 millioner kroner.

Dette byggetrinnet består av en firedelt bygningskropp på seks til åtte etasjer over bakken. I tillegg til de 116 leilighetene skal Veidekke oppføre råbygg for næringslokaler i de nederste etasjene samt parkering, boder og tekniske rom i to underetasjer.

- Vi takker igjen så mye for tilliten, og gleder oss til å fortsette arbeidet med å forandre Vollebekk fra industriområde til attraktivt bomiljø. Her har vi fått være med på å utvikle prosjektet fra starten av, og sammen har alle aktører vært involvert for å sikre en optimal og helhetlig byggeprosess, sier direktør Anders W. Haugen i Veidekke Bygg Oslo i en pressemelding.

Vollebekk ligger ved Risløkka i bydel Bjerke, og har i mange år vært kjent som et industriområde. Dette endres nå gjennom et stort byutviklingsprosjekt hvor store deler skal bygges opp helt på nytt. Prosjektet blir en grønn og urban bydel bare 13 minutter med T-banen fra Jernbanetorget, men samtidig rett i nærheten av flotte turområder og Lillomarka. Når det står ferdig vil det nye boligprosjektet totalt bestå av over 800 boliger og noe næringsvirksomhet. 

Byggearbeidene starter i slutten av april med planlagt ferdigstillelse i første halvår 2021. Mer informasjon om prosjektet: www.obos.no/vollebekk

Les også: Tre tilbydere konkurrerer om å bygge nytt E6-kryss i Moelv

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår