Bygger 35 leiligheter på bryggekanten

 
Bygger 35 leiligheter på bryggekantenSanden Brygge, slik LOF Arkitekter AS har tegnet prosjektet.
Wegger & Kvalsvik Entreprenør AS har fått i oppdrag av Fritzøe Eiendom AS å bygge byggetrinn 1 av Sanden brygge i Larvik. Prosjektet skal gjennomføres som en totalentreprise til en foreløpig verdi av 158 millioner kroner.

I byggetrinn 1 inngår parkeringskjeller, to bygg med til sammen 35 leiligheter, samt etablering av ny kaifront. Prosjektet er tegnet av LOF Arkitekter AS.

– Vi er svært fornøyd med at Fritzøe Eiendom AS valgte oss som samarbeidspartner for dette prosjektet og vi har hatt en tett og god dialog over lang tid som til slutt resulterte i at prosjektet kunne realiseres og kontrakt inngås. Grunnarbeidene er allerede i gang og prosjektet skal være ferdigstilt i løpet av oktober 2016.

– Vi ser frem til å fortsette det gode samarbeidet som er etablert med Fritzøe Eiendom AS og øvrige aktører i prosjektet uttaler daglig leder Britt Røed Lohne og avdelingsleder i Vestfold Tommy S. Pedersen i Wegger & Kvalsvik Entreprenør.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår