Bygger 168 nye leiligheter for OBOS

 
Bygger 168 nye leiligheter for OBOSAF Gruppen har inngått avtale med OBOS Nye Hjem om bygging av tredje byggetrinn på boligprosjektet "Røakollen" ved Røa i Oslo.
AF Gruppen har inngått avtale med Obos Nye Hjem om bygging av tredje byggetrinn på boligprosjektet "Røakollen" ved Røa i Oslo.

"Røakollen" er et boligprosjekt utviklet av OBOS i nærheten av Røa Sentrum, og i umiddelbar nærhet til grøntområdene ved Røa. Tredje byggetrinn består av 168 leiligheter fordelt på to bygg og med underliggende parkeringskjeller. Prosjektet planlegges gjennomført som en totalentreprise og vil ha en anslått verdi på MNOK 405 eks mva. Planlagt byggestart er 2. kvartal 2020. Forventet ferdigstillelse i 4. kvartal 2022. Det er tatt forbehold om tilstrekkelig forhåndssalg før igangsetting. Det skriver Obos i en pressemelding.

Første og andre byggetrinn omfatter oppføring av 213 leiligheter, og deler av disse er allerede overlevert til boligkjøpere.

- Vi er stolte og takknemlige over fornyet tillit fra OBOS på Røakollen. De to første byggetrinnene har gitt verdifulle erfaringer og skapt gode bomiljøer. Nå gleder vi oss til å videreføre det gode samarbeidet og etablere nye, gode hjem på Røakollen, sier Geir Flåta, konserndirektør Bygg i AF Gruppen i meldingen.

- OBOS er veldig fornøyd med kvaliteten og gjennomføringen av de to første byggetrinnene på Røakollen sammen med AF Gruppen, og ser fram til å fortsette det gode samarbeidet på det tredje og siste byggetrinnet, sier Jørgen Stavrum, prosjektdirektør i OBOS Nye Hjem.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår