Bygger 146 leiligheter i Ås

 
Bygger 146 leiligheter i ÅsBildet: AF Gruppen har inngått avtale med Brekkeveien 19 Utvikling om bygging av boligprosjektet «Brekketunet» i Ås i Viken. Ill. OBOS Nye Hjem/Løvenskiold Eiendom
AF Gruppen har inngått avtale med Brekkeveien 19 Utvikling om bygging av boligprosjektet «Brekketunet» i Ås i Viken.

Brekkeveien 19 Utvikling eies av OBOS Nye Hjem (50 %) og Løvenskiold Eiendom (50 %). Avtalen er en totalentreprise med verdi på MNOK 341 eks. mva.

Brekketunet ligger sentralt i Ås, med nærhet til sentrum og Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU). Prosjektet er på 17 900 m2 BTA og består av 146 leiligheter fordelt på fem hus. Størrelsene på boligene er fra 33 m2 til 120 m 2. I tillegg til leilighetene omfatter prosjektet felles takterrasser, underliggende parkeringskjeller med bodarealer og tekniske rom.

Miljøvennlig

Prosjektet vil BREEAM-NOR-sertifiseres med ambisjonsnivået «Very Good». Det innebærer at det tas hensyn til miljøet i alle faser av byggeprosessen. Som et resultat av dette kommer også løsninger for god overvannshåndtering og biologisk mangfold.

- Ås er en del av en ekspansiv region. Sammen med kunden har vi brukt vår byggkompetanse til å utvikle Brekketunet til et attraktivt boligprosjekt. Vi ser frem til å realisere prosjektet sammen med OBOS og Løvenskiold, sier Tormod Solberg, konserndirektør i AF Gruppen. OBOS, i en pressemelding.

Boligkjøpsmodeller

- Etter en vellykket salgsstart er vi glade for å kunne inngå en totalentrepriseavtale med AF Gruppen på bygging av miljøvennlige boliger i Ås, sier Jens Jalland, adm. dir i Løvenskiold Eiendom. - Vi er også veldig godt fornøyd med responsen på tilbudet om OBOS Boligkjøpsmodeller, med Deleie og Bostart, sier Jørgen Stavrum, prosjektdirektør i OBOS Nye Hjem AS .

Salgsstart er første kvartal 2021. Byggestart er fjerde kvartal 2021 med ferdigstillelse i fjerde kvartal 2023. Det er tatt forbehold om tilstrekkelig salg for trinnvis igangsetting.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår