Bygger 122 andelsleiligheter for HSB Göteborg

 
Bygger 122 andelsleiligheter for HSB GöteborgLindholmshamnen ligger et steinkast fra sentrum i Göteborg, med enkel tilgang til Ramberget og Keillers park og et av Göteborgs fineste utsiktspunkter. Bygget får derfor en egen sykkellounge bare for beboerne, som får en naturlig oase i verkstedet og loungen med myke sofaer og minikjøkken. (Foto: Veidekke).
Veidekke Bygg har fått i oppdrag fra HSB å bygge brf Blanka i Lindholmshamnen i Gøteborg. Prosjektet er en totalentreprise med kontraktsverdi ca. 320 millioner svenske kroner.

Brf Blanka skal bygges etter miljøstandarden Svanen, med miljøvennlige materialvalg, grønne tak og solcelleanlegg skriver veidekke i en pressemelding.

Oppdraget består i å bygge seks bygningskropper med fra tre til syv etasjer, som vil inneholde 122 leiligheter, kjeller, garasje og fem næringslokaler på gateplan. Prosjektet har spennende arkitektur, med myke sedumdekte tak som kontrasterer mot fasadene i teglsteinsplater, lagt som shingel. Produsjonen har allerede startet, og ferdigstillelse er beregnet til våren 2021.

– Vi er svært glade for at HSB har valgt Veidekke som entreprenør for brf Blanka, og særlig for at HSB verdsetter vår involverende samarbeidsmodell, som bidrar til sikrere arbeidssteder og leveranse til rett tid og med høy kvalitet. Det gjør kunden fornøyd og gjør prosjektet mer lønnsomt, sier Mattias Bylerius, byggeleder i Veidekke Bygg Väst i meldingen.

- Det kjennes veldig bra at vi nå kan starte byggingen av brf Blanka. Med den attraktive beliggenheten i vannkanten midt i byen er det et etterlengtet prosjekt blant HSBs borettslagsmedlemmer, sier Rickard Fränberg, prosjektleder for nybygg hos HSB Göteborg.

Lindholmshamnen ligger et steinkast fra sentrum i Göteborg, med enkel tilgang til Ramberget og Keillers park og et av Göteborgs fineste utsiktspunkter. Bygget får derfor en egen sykkellounge bare for beboerne, som får en naturlig oase i verkstedet og loungen med myke sofaer og minikjøkken.

– I brf Blanka vil vi jobbe målrettet med involvering. Når mennesker jobber og tenker sammen, har vi det morsommere og tar mer ansvar, samtidig som vi arbeider sikrere og mer effektivt og lønnsomt. Prosjekteringen blir gjort i VDC, Virtual Design Construction, en metode for å effektivisere bygg-, design- og driftsprosesser. VDC-arbeidet tas så videre inn i produksjonen, blant annet gjennom digital håndtering av tegninger. VDC inngår i Veidekkes metodikk for involvering og effektiv arbeidsflyt, sier Mattias Bylerius.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår