<img alt="" src="https://secure.leadforensics.com/210672.png" style="display:none;">
Byggefakta NO

Byggentreprenørens reise mot digitalisering

Byggfakta har i samarbeid med Next One Technology gjort en omfattende undersøkelse som kaster lys over digitaliseringens innvirkning på den norske byggesektoren og hvordan entreprenører på alle nivåer av digital modenhet kan dra nytte av digitale verktøy for å forbedre sine arbeidsprosesser, øke produktiviteten og styrke kundeforhold.

Hva vil du lære?

  • Innsikt i digital modenhet: Forstå den digitale modenheten blant norske byggebransjeaktører og hvordan de sammenligner seg med sine svenske kolleger.

  • Trinnvis digital utvikling: Utforsk utviklingslinjen i tre trinn for digitalisering blant entreprenører, fra innhenting av data til proaktiv driftsstyring.

  • Fordelene med digitalisering: Oppdag hvordan digitale verktøy kan forbedre arbeidsflyt, dokumentasjon, og økonomisk oppfølging, og hvordan dette bidrar til bedre prosjektstyring og kundetilfredshet.

  • Fremtidens teknologi: Lær om hvordan kunstig intelligens (AI) og andre teknologiske fremskritt vil påvirke byggebransjen og hvordan du kan forberede deg på disse endringene.

Fyll ut skjemaet og få tilgang!

Byggentreprenørens reise mot digitalisering

 

Last ned rapporten gratis