Byggedebatt under Arendalsuka

 
Byggedebatt under Arendalsuka
Bygg- og eiendomssektoren har utfordret klima- og miljøminister Ola Elvestuen til debatt under Arendalsuka. De vil diskutere hvordan vi sammen skaper boliger og områder som er gode for både miljø, lommebok og livskvalitet.

(Kilde: Norsk Eiendom, Grønn Byggallianse og Huseiernes Landsforbund)

Myndigheter, boligkjøpere, arkitekter og utviklere er representert, når Norsk Eiendom, Grønn Byggallianse og Huseiernes Landsforbund utforsker hvordan vi kan skape bærekraftige boliger og områder som gir gode liv. Tirsdag 13. august under Arendalsuka vil, i tillegg til ministeren, også konsernsjef i OBOS Daniel K. Siraj, fagsjef i Norske arkitekters landsforbund Camilla Moneta og Olav Birkenes fra Birk&Co (kjent for de såkalte “skilsmisseboligene”) svare på om vi tør, kan og vil skape bedre livskvalitet i morgendagens boligområder.

Arrangørene lover både faglig påfyll og temperatur. Katharina Bramslev fra Grønn Byggallianse innleder om drømmeboliger for lommeboka, miljøet og et godt liv.

Morten Andreas Meyer fra Huseiernes Landsforbund spør om bokvalitet forsvinner blant vekstkåte kommuner og profittjagende utviklere, mens Norsk Eiendoms Thor Olaf Askjer innleder om hvordan politikere og boligutviklere kan sikre bærekraft og kvalitet.

Debatten finner sted tirsdag 13. august kl. 9 på Arendals Sjømandsforening i Nedre Tyholmsvei 9B.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår