Bygg Reis Deg har passert 19000 solgte kvm

 
Bygg Reis Deg har passert 19000 solgte kvmDaglig leder i Rufo, Knut Steinnes (t.v.) og nestleder Erik Østby-Deglum
Bygg Reis Deg passerte i forrige uke hele 19000 solgte kvm og ligger derfor godt an til å kunne presentere den største Bygg Reis Deg utstillingen man har hatt på Norges Varemesse i Lillestrøm.

Rufo AS er en av årets nye utstillere på Bygg Reis Deg. Siden oppstarten i 1983, har Rufo utviklet seg til å bli landets ledende produsent av skreddersydde kofferter, transportkasser og 19" rack. Med fokus på kompetanse og kvalitet har de stadig utforsket nye bransjer der de kan bidra med sin kunnskap. Nå jobber de inn mot byggenæringen.

- Vi selger produkter til alle typer bransjer, men der vi er størst er innenfor lyd-, lys- og bildebransjen. Vi begynte å satse mer mot byggebransjen etter vårt samarbeid med Veidekke om utviklingen av transportkasse til BIM-kiosk, sier daglig leder Knut Steinnes i en pressemelding.

- Vi lager også custom-kasser til alt mulig slags kostbart innhold. Det gjør at vi virkelig har noe å komme med i en bransje som stadig digitaliseres og introduseres for både nytt utstyr og verktøy. Kassene våre er designet og bygget for å sikre innholdet under transport og samtidig ha en funksjon under bruk, sier Knut Steinnes.

- Først og fremst ønsker vi å vise oss frem nå som vi satser mot byggebransjen. Da tenker vi at Bygg Reis Deg kan være riktig arena for å treffe potensielle kunder og andre leverandører. Vårt langsiktige mål er å bli en betydelig leverandør av transportkasser i byggebransjen, og vi ønsker å være synlige på Bygg Reis Deg for å jobbe oss innover i bransjen, sier Steinnes.

For femte gang skal Byggenæringens Innovasjonspris deles ut til et firma, en organisasjon eller et team som har gjort en særlig innsats når det gjelder innovasjon knyttet til prosesser, produkter og tjenester samt bidratt til en mer bærekraftig og konkurransedyktig byggenæring. Rufo er en av de 8 finalistene i konkurransen om Byggenæringens innovasjonspris 2019.

- Nominasjonen er veldig stas for oss, og et bevis på hvordan vi jobber. Her har vi jobbet tett sammen med Veidekke om å utvikle et produkt som skulle dekke deres behov, noe vi fikk til. Vår styrke er nettopp å skreddersy løsninger for kundene. Dette har vi lang erfaring med fra lyd-, lys- og bildebransjen, ved at vi har utviklet produkter som gjør det enklere for brukerne å operere på forskjellige lokasjoner. Vi er takknemlige for samarbeidet med Veidekke og at BIM-kiosken er utviklet med folk i bransjen, avslutter Knut Steinnes.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår