By på bil og gi penger til TV-aksjonen

 
By på bil og gi penger til TV-aksjonenMediekonsulent Robert Stray (foran) og kollegaene i VVS Aktuelt og Byggfakta er spente på hvor mye denne bilen vil gi til TV-aksjonen 19. oktober. (Foto: Tore Kubberød)
Mediekonsulent Robert Stray i VVS Aktuelt har fått med seg flere firmaer på et krafttak for TV-aksjonen 19. oktober. Resultatet er en bilauksjon hvor overskuddet går til Kirkens Nødhjelp og ”Vann forandrer alt” som årets TV-aksjon heter.

Bilauksjonen er et samarbeid mellom VVS Aktuelt, Renault Norge, DnB, Nets, Modul-System AS, Grove Knutsen & Co AS og Proxll AS.

– Alle firmaer har bidratt så den som går av med vinnerbudet får en supermoderne urban og påkostet håndverkerbil full av utstyr, sier mediekonsulenten i landets største fagblad i VVS-bransjen.

Verksted og kontor

Bilen som auksjoneres bort er en Renault Kangoo Z. E. Elbilen oppfyller dagens miljøkrav, og veiledende pris er opprinnelig 260.000 kroner. Men den som får høyeste bud får så mye mer enn en bil, men en arbeidsplass for den som trenger å ha med seg både verkstedet og kontoret ut til kundene:

* Modul-System AS har innredet bilen med alle tenkelige oppbevaringsløsninger spesifisert for en travel håndverker som er på farta. Verdien på denne pakka er i underkant av 40.000 kroner.

* Grove-Knutsen & Co AS har utstyrt bilen med en Zarges profftrapp til en verdi av 1661 kroner.

* Proxll AS har levert en verktøypakke fra Panasonic til en samlet verdi av 18.811 kroner

* DnB og Nets har utstyrt bilen med en helt ny kombinert betalingsterminal og kasseløsning som virker med medfølgende smarttelefon. Verdi på dette er 7.000 kroner.

Verdi 325.000 kroner

Samlet verdi på bilen er dermed over 325.000 kroner. Utropsprisen på auksjonen er 220.000 kroner. Auksjonen avsluttes klokken 22.00 på TV-aksjonsdagen søndag 19. oktober.

VVS Aktuelt har i hver utgave bilsider hvor håndverkere får teste aktuelle arbeidsbiler på sine premisser. Bilen som skal auksjoneres bort er for øyeblikket i test hos Oras i Oslo, før den blir stilt på på VVS-dagene som finner sted på Norges Varemesse  22. til 24. oktober.

– Et utrolig godt formål

Inntektene fra årets TV-aksjon går til Kirkens Nødhjelp, som ved hjelp av det norske folks giverglede skal sørge for at så mye som en million mennesker i åtte land skal få rent vann.

­– I VVS Aktuelt jobber og henvender vi oss til så å si alle bransjer som har med vann å gjøre. Da vi så standen til TV-aksjonen ”Vann forandrer alt” på Norsk Vanns årlige konferanse så tenkte vi at vi bare måtte bidra. Dette er en fin måte å gi noe tilbake på vegne av oss som jobber i denne bransjen, sier mediekonsulent Robert Stray.

– At så mange har stilt opp og gjort bilen enda mer attraktiv for håndverkeren setter vi veldig stor pris på. For dette er et veldig bra formål. Dette vil bidra til at mange mennesker får rent vann, noe som i vår del av verden er en selvfølge, sier auksjonsgeneralen i VVS Aktuelt.

 

Auksjonen finner du her: vvsaktuelt.no

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår