BundeBygg valgt som entreprenør på Jessheim Sør

 
BundeBygg valgt som entreprenør på Jessheim SørBildet: Byggetrinn 1 på Jessheim Sør vil bestå av to leilighetsbygg på 5 og 6 etasjer, med tilsammen 124 leiligheter. Illustrasjon: TAG Arkitekter
AKTUELLE PROSJEKTER: Conceptor Bolig AS har valgt BundeBygg AS som entreprenør for første byggetrinn på Jessheim Sør på Romerike.

Av Bjørn Laberg

Byggetrinn 1 på Jessheim Sør vil bestå av to leilighetsbygg på 5 og 6 etasjer, med tilsammen 124 leiligheter. Prosjektet ligger sørvestvendt og solrikt plassert mot åkerlandskapet, og samtidig svært sentralt i forhold til Jessheim sentrum. Det er også sentralt i forhold til kommunikasjon, skoler/ barnehager og servicetilbud, med gang- og sykkelavstand til sentrum, nærhet til E6 og Gardermoen, samt til lokale busslinjer og tog.

– Vi er utrolig glad og stolt over å ha blitt valgt som entreprenør og stå for bygging av Jessheim Sør. Vi ønsker å vokse i regionen og Jessheim Sør kommer til å bli et symbolprosjekt på utbyggingen av Jessheim-området, sier Ole Kristian Berg, administrerende direktør i BundeBygg.

Området er ferdig regulert og samlet skal det bygges ca. 70.000 m² BRA bolig. Reguleringsplanen åpner også for bygging av næringsarealer, hvor 3.000 m² er detaljhandel, 10.000 m² er plasskrevende handel hvor det er mulighet for treningssenter, dyreklinikk og stort utvalg av helserelatert virksomhet.

– Vi har hatt stor suksess med våre prosjekter i Horten hvor vi bygger Horten Havneby og på Sætre i Hurum hvor vi bygger Sætre Havn. Det samme på Klosterøya i Skien hvor vi har bygget en rekke prosjekter. På tilsvarende måte vil vi nå være med å utvikle Jessheim Sør som et spennende prosjekt på Romerike, sier Lasse Skjelbred, administrerende direktør i Conceptor Bolig AS.

Conceptor Bolig AS skal bygge leiligheter og boliger i det indre InterCity-området og har ca. 2.500 leiligheter under utvikling.

FAKTA:

Prosjektnavn: Jessheim Sør, trinn 1

Fylke: Akershus

Kommune: Ullensaker

Tiltakshaver: Conceptor Bolig AS

Oppdragsgiver: Jessheim Sør Utvikling AS

RI Reguleringsplan: Plan 1 AS

Arkitekt: TAG Arkitekter AS

Verdi: 220-250 millioner kroner

Antatt byggestart: September 2019

Jobber du mot prosjektmarkedet og ønsker å komme tidlig inn i prosjektene?

Byggfakta kartlegger alle byggeprosjekter i Norge og viser resultatene via tjenesten Byggfakta Live.

 

Last også ned vår rapport om: De 100 kommunene som har de største prosjektplanene

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår