buildingSMART Norge vant prestisjepris

 
buildingSMART Norge vant prestisjeprisBildet: Fra venstre: Alessia Bellini, Alexander Brage Hansen og Jacky Chi Ho. Foto: buildingSMART Norge
Det britiske fagbladet BUILD Magazine har kåret buildingSMART Norge til Best Sustainable Built Environment Information Sharing Platform 2020 i sin årlige bygg- og ingeniørprisutdeling.

Construction and Engineering Awards er blitt delt ut i seks år, og har vært et satsingsområde for BUILD Magazine.
Til tross for et år preget av usikkerhet, har byggenæringen i stor grad klart å omstille seg og har fortsatt på tross av pandemien, skriver priskoordinator Steve Simpson.

buildingSMART Norge fremmer digitalisering basert på åpne standarder til hele BAE-næringen, og har dette året opplevd jevn medlemsvekst og stort engasjement på arrangementer og i de mange tematiske arbeidsgruppene.

Som aktiv og integrert deltaker i de fleste deler av næringen, jobber buildingSMART Norge sammen med de rundt 140 medlemsorganisasjonene sine for å gjøre byggenæringen til en viktig del av det grønne skiftet. Med åpne standarder og stadig mer informasjonsrike og faseoverskridende modeller, er stadig flere prosjekter rigget for livsløpet.

- Vi ser klare fordeler av å jobbe med hele bredden av næringen, og det å være samarbeidsorientert er viktig for oss. Ved å holde fast på de internasjonale åpne standardene er vi med på å gjøre byggenæringen mer innovativ, digitalisert og åpen, sier Alexander Brage Hansen, daglig leder i buildingSMART Norge i en pressemelding.

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår