BT1 den ultimate fugemassen og limet til baderom fra CT1

 
BT1 den ultimate fugemassen og limet til baderom fra CT1
CT1 som var og fortsatt er pionerene innen utvikling av tetningsmasser, og som introduserte hybrid polymeren for over 18 år siden, en teknologi som forandret uttrykket til produksjon av fugemasser og markedsføringen av disse.

ANNONSE

CT1 var de første til å innføre en multifunksjonell tetningsmasse og lim som erstattet flere produkter i 1. En tetningsmasse som også var ett «Heavy Duty» lim som kunne arbeide på våte overflater, selv under vann.

CT1s demonstrasjoner av produktet er blitt legendariske og har blitt etterlignet av mange konkurrerende produkter.

CT1, som alltid fører an innen forskning og utvikling, som aldri sover i timen og som ett resultat av dette arbeidet har de samme menneskene nok en gang brakt den nyeste teknologien inn til bygningsindustrien. De har nå sluppet en teknologi som ingen kan matche. Nå introduseres Tribrid teknologien!

De har lansert denne siste teknologien i form av et revolusjonerende produkt som kalles BT1. Den ultimate fugemassen og limet til baderommet. Som også er det sunneste alternativet. Hvordan er det mulig?

Den nylig lanserte Tribrid teknologien bekjemper alle sopp og bakterier. Det er vitenskapelig umulig for bakterier og mikrober i å overleve slik at det er lettere å opprettholde en mer hygienisk overflate, som er fri for løsemidler og isocyanater. Den er det ideelle sanitetsproduktet for bruk hjemme eller i alle offentlige helseinstitusjoner, inkludert sykehus og klinikker.

BT1 er den eneste vitenskapelige utviklede Tribrid polymeren med en unik motstand mot sopp og bakterievekst, og skaper derfor det sunneste miljøet. Akkurat som med CT1, sitt søster produkt, står BT1 for Baderoms Teknologi nr1, og har en rekke akkrediteringer og sertifikater, noe som gjør den til det mest helsevennlige alternativet. Ikke bare det, men den har også en ETAG godkjenning for liming av dusjpaneler uten mekaniske innfestinger.

Dette gjør den til det perfekte produktet for å installere dusjer, kabinetter, veggpaneler, toaletter og servanter i porselen uten mugg eller soppvekst.

Sopp og mugg forårsaket av bakterievekst, spesielt på badet kan føre til luftveisproblemer. Sopp og mugg produserer allergener, som kan være irriterende og noen ganger utskille giftige stoffer. Sopp og mugg kan også forårsake astmaanfall. Bruker man BT1 med den nyeste teknologien i bransjen, kan man nå redusere risikoen for at man blir angrepet av disse plagene i hjemmet. BT1 er det sunneste alternativet, det er det eneste alternativet!
 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår